Έλενα Χριστοπούλου: «Είναι κουραστικό να λέμε κακίες για να γινόμαστε viral»

Πώς σχολίασε την αλλαγή στο look της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου: «Είναι κουραστικό να λέμε κακίες για να γινόμαστε viral»

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της, για το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι αλλά και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την τηλεοπτική της πορεία.

«Δεν έχω τόσο καλά σχόλια για το χρώμα στα μαλλιά μου. Θέλουν να γυρίσω στο ξανθό. Πολύ σοβαρά θέματα... Αλλά μου αρέσει, οι αλλαγές είναι ωραίες. Αν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου κάνεις και τις αλλαγές στο μαλλί», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου για την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της.

Δείτε επίσης: Έλενα Χριστοπούλου: Τέλος το ξανθό μετά από πολλά χρόνια - Η εντυπωσιακή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της

Όσον αφορά το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, είπε: «Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Η συγκεκριμένη κοπέλα θεωρώ πως είναι ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να στείλουμε φέτος. Η Μαρίνα είναι πάντα έτσι, δεν θα μπορούσαμε να δούμε κάτι διαφορετικό».

Η Έλενα Χριστοπούλου για το GNTM και τη Φαίη Σκορδά

«Δεν ξέρω γιατί ακούτε το όνομά μου για το GNTM. Ωραίο είναι να ακούγεται ένα όνομα. Καλό είναι όταν έρθει η ώρα να πει ο καθένας ό,τι νομίζει και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ο άνθρωπός μου, δεν περιμένω να είμαι τηλεοπτικά μαζί της για να είμαι καλά» ανέφερε στη συνέχεια η Έλενα Χριστοπούλου.

Κλείνοντας μίλησε για την πρώην συνεργάτιδά της Φαίη Σκορδά, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν μπορώ να σχολιάσω κανενός την επιλογή και κανενός την επαγγελματική δραστηριότητα. Της εύχομαι καλή επιτυχία, όπως σε όλους τους ανθρώπους. Δεν μπορώ να σχολιάζω για τα πάντα. Και ήθελα να πω στον κόσμο ότι δεν μπορούμε να σχολιάζουμε όλοι τα πάντα. Θα ήταν ωραίο να πάρουμε μια θέση όλοι και να σχολιάζουμε αυτό που πρέπει και ειδικά με καλό πρόσημο. Είναι κουραστικό να λέμε κακίες, απλά και μόνο για να γινόμαστε viral. Δεν έχουμε συζητήσει με την Φαίη Σκορδά για το επαγγελματικό της μέλλον. Έχουμε μια σχέση πολύ ωραία, επαγγελματική και φιλική και τη σέβομαι πολύ».