Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πανηγύρισε τη νίκη της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στο Καζακστάν μαζί με τα παιδιά της

Όλοι μαζί στο γήπεδο!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/stam_tsimtsili
Instagram/stam_tsimtsili

Μία διαφορετική... οικογενειακή εξόρμηση έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το βράδυ της Πέμπτης. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο γήπεδο «Αγία Σοφία – Opap Arena» όπου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στο Καζακστάν. Οι Έλληνες διεθνείς επικράτησαν με εμφατικό τρόπο και σκορ 5-0 απέναντι στους Καζάκους, κερδίζοντας έτσι έναν μεγάλο «τελικό πρόκρισης».

Ο αποψινός αγώνας κέντρισε το ενδιαφέρον δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων, που έσπευσαν στο γήπεδο, Ανάμεσά τους και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις κόρες της Νάγια και Μαίρη. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια βρίσκεται σε ματς της Εθνικής, καθώς μόλις πρόσφατα είχε παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ελλάδα με τη Γαλλία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε και κάποιες φωτογραφίες στον λογαριασμό της με τα κασκόλ της Εθνικής, το σκορ και της κόρες της στο instagram πανηγυρίζοντας ένα-ένα τα γκολ που σημείωσαν ο Τάσος Μπακασέτας, ο Δημήτρης Πέλκας, ο Φώτης Ιωαννίδης και Γιάννης Κουρμπέλης. Μετά από τον αποψινό θρίαμβο, η Εθνική Ελλάδος πάει στη Γεωργία για να «κλειδώσει» την πρόκριση στο Euro 2024.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έκανα μια πολύ σοβαρή επέμβαση με ολική νάρκωση! Τελικά είχα...»

Ανάρτηση Σταματίνας Τσιμτσιλή
Ανάρτηση Σταματίνας Τσιμτσιλή
Ανάρτηση Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η ξεχωριστή σχέση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με το ποδόσφαιρο

Πριν από λίγες μέρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε μιλήσει στην αθλητικογράφο, και κουμπάρα της, Λίλα Κουντουριώτη για τη σχέση της με την OPAP Arena. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, φιλοξενήθηκε στην αθλητική εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time, και σχολίασε μια σειρά από ενδιαφέροντα ζητήματα της επικαιρότητας και όχι μόνο.

Τι συνδέει τη δημοφιλή 10ετή της εκπομπή με την κόρη της; Ποια ή άποψη της για τα αυξανόμενα beef της ελληνικής τηλεόρασης; Πώς της φάνηκε η OPAP Arena; Θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της σε αθλητική ή αμιγώς ενημερωτική εκπομπή;

Σε αυτά, αλλά και ακόμα περισσότερα διλήμματα και ερωτήσεις της Λίλας Κουντουριώτη, η Σταματίνα Τσιμπτσιλή είχε όλες τις απαντήσεις, ενώ ταυτόχρονα σχολίασε και τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Σαββατοκύριακου με έναν ευρηματικό αλλά και ανορθόδοξο τρόπο!