Ανοιχτές Υποθέσεις: Πρεμιέρα στο OPEN για τον Πέτρο Κουσουλό, χαμός στο twitter - «Θέλω πιο άνετο τραπέζι η καναπέ για τα είδωλα παρακαλώ»

Η αποκάλυψη που σόκαρε τα πλήθη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανοιχτές Υποθέσεις: Πρεμιέρα στο OPEN για τον Πέτρο Κουσουλό, χαμός στο twitter - «Θέλω πιο άνετο τραπέζι η καναπέ για τα είδωλα παρακαλώ»

Ο Πέτρος Κουσουλός, το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαρτίου, έκανε πρεμιέρα στο OPEN με το νέο του project που έχει τίτλο "Ανοιχτές Υποθέσεις". Η τραγωδία στην Πάτρα και η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν το θέμα με το οποίο καταπιάστηκε, φέρνοντας για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας ατράνταχτα στοιχεία, παρουσιάζοντας και το σκεπτικό του δικαστικού συμβουλίου σχετικά τον θάνατο της μικρότερης κόρης της κατηγορούμενης.

Πιο συγκεκριμένα το δικαστικό συμβούλιο συμφωνεί με τη γνωμοδότηση των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα, επισημαίνοντας πως οι γρατζουνιές στο πρόσωπο του παιδιού είναι συμβατές με τη δράση νυχιών κάποιου με γυμνά χέρια.

«Ωχ Θεέ μου, ωχ Θεέ μου! Αυτά ακούγονται για πρώτη φορά… Αυτό είναι το σκεπτικό του δικαστικού συμβουλίου. Ότι την ώρα που κοιμόταν – αυτό το λέει το δικαστικό συμβούλιο όχι εγώ μην παρεξηγηθώ - πήγε κάποιος - τι κάποιος ο μοναδικός άνθρωπος που ήταν στο δωμάτιο, η τροφός, η γυναίκα η οποία έπρεπε να την προστατεύει υποτίθεται - και του έκλεισε τη μύτη. Πέθανε από ασφυκτικό θάνατο. Η κατηγορούμενη χαίρει του τεκμηρίου της αθωότητας», ανέφερε ο παρουσιαστής, ενώ ο Θανάσης Κατερινόπουλος επισήμανε: «Το παιδάκι προσπάθησε να διώξει το χέρι»

Οι αντιδράσεις στο twitter για την πρεμιέρα του Πέτρου Κουσουλού στο OPEN

Οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι τις εξελίξεις και στο twitter ακολούθησε καταιγισμός από μηνύματα και αναρτήσεις για το συγκεκριμένο γεγονός.

Δείτε επίσης: Πέτρος Κουσουλός: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του, Ευαγγελία - Η αποκάλυψη για την βάφτιση της τρίτης κόρης του