Πέτρος Κουσουλός: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του, Ευαγγελία - Η αποκάλυψη για την βάφτιση της τρίτης κόρης του

Ο 2ος γάμος, η βάφτιση και η σχέση με τα παιδιά του και την πρώτη του γυναίκα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πέτρος Κουσουλός: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του, Ευαγγελία - Η αποκάλυψη για την βάφτιση της τρίτης κόρης του

Ο Πέτρος Κουσουλός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 23/2 και μίλησε αναλυτικά για την προσωπική του ζωή, η οποία άλλαξε ραγδαία τον τελευταίο χρόνο, αφού μετά το διαζύγιό του βρήκε τον έρωτα στα μάτια μίας άλλης γυναίκας, η οποία πρόσφατα έφερε στον κόσμο το τρίτο του παιδί.

Απάντησε, μάλιστα, για τα σχέδια που κάνει με την καλή του για τον γάμο τους αλλά και την βάφτιση του μωρού, ενώ εξομολογήθηκε ποια είναι η σχέση της συντρόφου του με τις άλλες δύο κόρες του, αλλά και η δική του με την πρώην σύζυγό του.

Η εξομολόγηση του Πέτρου Κουσουλού

«Είναι ένα αθόρυβο μωρό, κοιμάται, τρώει και γελάει. Η Ευαγγελία είναι πάρα πολύ ήρεμη και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο σε ό,τι αφορά τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει το παιδί μας. Η γέννα διήρκησε γύρω στις 8 ώρες, γιατί το μωρό κατέβαινε κάπως ανάποδα, οπότε ταλαιπωρήθηκε. Ήμουν στο πλευρό της στον τοκετό. Δεν φοράω βέρα. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Η βάφτιση θα γίνει σίγουρα τον Σεπτέμβρη του 2024.

Συζητάμε και τον γάμο μαζί. Έκανα πρόταση γάμου στην Ευαγγελία στα γενέθλιά της, τον περσινό Ιούνιο. Είχα βιντεοσκοπήσει, είχα μοντάρει κάποιες εικόνες από την κοινή μας ζωή μέχρι τότε, είχα καταγράψει όλη τη διαδικασία από τη στιγμή που πήγα να της πάρω το μονόπετρο. Ήθελα να το προβάλω σε έναν προτζέκτορα, αλλά για κάποιο λόγο εκείνη τη μέρα δεν δούλευε ο προτζέκτορας, οπότε της λέω "αγάπη μου γλυκιά, θέλω να δούμε κάτι στην τηλεόραση" και το πρόβαλα εκεί. Έχουμε αποφασίσει το όνομα που θα δώσουμε στη μικρή. Δεν το λέω, θες να φάω παντόφλα; Δεν θα είναι όνομα γονέων ούτε πεθεράς - πεθερού.

Δεν έχουμε ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τη βάφτιση και τον γάμο. Είσαι τρελή; Θες να με αγχώσεις τώρα; Πρέπει να βιαστούμε λίγο, συνέχεια μπριζώνω την Ευαγγελία. Αυτά τα πράγματα τα αναλαμβάνει η γυναίκα. Αυτή έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, γιατί αν κάτι στραβώσει, εγώ θα την πληρώσω» αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός.

«Συμβουλεύτηκα ειδικό για το πώς θα πρέπει να παρουσιάσω στις κόρες μου τη νέα μου σχέση. Τους είπα ότι η Ευαγγελία είναι η νέα φίλη του μπαμπά. Έβλεπαν συνέχεια την Ευαγγελία μέσα στο σπίτι. Όταν μάθαμε τα ευχάριστα τους είπα ότι θα αποκτήσουν αδελφούλα (δείτε εδώ την αντίδρασή τους μόλις αντίκρισαν για πρώτη φορά το μωρό). Τις βλέπω καθημερινά, τις παίρνω από το σχολείο και τις πηγαίνω στο σπίτι της πρώην συζύγου μου. Είναι ευτυχές ότι διατηρούμε καλές σχέσεις με την πρώην σύζυγό μου. Από την πρώτη στιγμή εξέφρασα την επιθυμία μου ότι θέλω κάθε μέρα να παίρνω τις μικρές από το σχολείο και είναι κάτι που το δέχθηκε με χαρά. Ένα διαζύγιο δεν είναι ποτέ εύκολο, είναι ψυχοφθόρο, επίπονο. Ιδίως αν έχεις παιδιά. Ποιος θα με κρίνει αν προχώρησα γρήγορα ή αργά; Υπάρχει μέτρο;», εξομολογήθηκε έπειτα.

Δείτε επίσης: «Με τον Πέτρο είχαμε δώσει τα χέρια γύρω στον Μάιο μήνα, δεν ξέρω τι συνέβη και τι άλλαξε» - Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκαλύπτει πρώτη φορά για την αποχώρηση του Κουσουλού