«Με τον Πέτρο είχαμε δώσει τα χέρια γύρω στον Μάιο μήνα, δεν ξέρω τι συνέβη και τι άλλαξε» - Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκαλύπτει πρώτη φορά για την αποχώρηση του Κουσουλού

«Δεν αιφνιδιάστηκα, ούτε στεναχωρήθηκα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με τον Πέτρο είχαμε δώσει τα χέρια γύρω στον Μάιο μήνα, δεν ξέρω τι συνέβη και τι άλλαξε» - Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκαλύπτει πρώτη φορά για την αποχώρηση του Κουσουλού

Συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, παραχώρησε την Τετάρτη 13/9 η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία απάντησε για τη νέα αρχή στην εκπομπή της, Αλήθειες με τη Ζήνα στο κανάλι του STAR, από την οποία, αυτή τη σεζόν, απουσιάζει ο Πέτρος Κουσουλός, ένας από τους βασικούς της συνεργάτες (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια στην πρεμιέρα).

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει τι είναι αυτό που τον οδήγησε στη διακοπή της συνεργασίας τους, ωστόσο υποστηρίζει την απόφασή του, ενώ εξηγεί πως δεν στεναχωρήθηκε που πλέον δεν θα τον έχει στο πλευρό της.

Η αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη για την αποχώρηση του Πέτρου Κουσουλού από το STAR

«Δεν βλέπω τίποτα ακόμα, γιατί είναι πολύ νωρίς. Διανύουμε μία περίοδο που ακόμα δεν έχουν μπει όλοι οι παίκτες στην αρένα. Αυτή τη στιγμή είναι και ένα μαύρο σύννεφο στο τηλεοπτικό κοινό και νομίζω ότι η χρονιά θα φανεί περίπου στις 15 Οκτώβρη, αφού βγουν και τα σίριαλ και τα πάντα και ο κόσμος θα έχει κατασταλάξει. Τώρα ακόμα είναι σε άλλη διάθεση και αφού ήρθε κι αυτό στην κοινωνία μας, είναι πιο βαρύ το κλίμα και χρειάζονται εκπομπές σαν το Happy Day για να ανασάνει λίγο. Γιατί η ζωή σε αυτές τις πόλεις συνεχίζεται», είπε αρχικά, κάνοντας μία πρόβλεψη για το μέλλον.

Για τον Πέτρο Κουσουλό, επισήμανε: «Θεωρώ ότι με τον Πέτρο είχαμε δώσει τα χέρια γύρω στον Μάιο μήνα. Δεν ξέρω τι συνέβη και τι άλλαξε για τον Πέτρο, πάντως η απόφαση ήταν δική του κι εγώ οφείλω να τη σεβαστώ. Οι άνθρωποι προχωρούν, όταν ένας άνθρωπος θέλει να προχωρήσει μπροστά, του δίνω και την ευχή μου. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε την απόφασή του αφού έκλεισε η εκπομπή την Πέμπτη. Δεν είχε δώσει την απάντησή του. Γυρίσαμε το trailer το Σάββατο, ενώ όλοι είμασταν μέσα σε αυτό, γυρίσαμε και κάποια πλάνα με τον Πέτρο γιατί θα μας έδινε την οριστική του απάντηση τη Δευτέρα, που ήταν αρνητική.

Για εμάς, η απόφαση του Πέτρου ήρθε μετά το πέρας της εκπομπής και γι' αυτό δεν είπα και κάτι στην τελευταία μας εκπομπή. Δεν αιφνιδιάστηκα, ούτε στεναχωρήθηκα, αλήθεια στο λέω. Θεωρώ ότι όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, όπως εγώ τον Πέτρο, αν νιώθεις ότι είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα, καλό είναι να το κάνεις. Γιατί όταν το έχεις απωθημένο και στην εκπομπή που είσαι, δεν προσφέρεις τον καλύτερο εαυτό σου».

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά την προβολή του βίντεο, εξήγησε πως ενώ υπήρξε συμφωνία αρχικά, πριν πέσουν οι υπογραφές, ο δημοσιογράφος δέχθηκε κάποια άλλη πρόταση, πιο ενδιαφέρουσα και γι' αυτό υπήρξε η ανατροπή (δείτε εδώ τι απαντάει ο ίδιος γι' αυτό).