Αλήθειες με τη Ζήνα: Ηχηρή απουσία στην πρεμιέρα - «Δεν περιμέναμε να είναι έτσι η αρχή της σεζόν»

Τα πρώτα λόγια της Κουτσελίνη στον αέρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αλήθειες με τη Ζήνα: Ηχηρή απουσία στην πρεμιέρα - «Δεν περιμέναμε να είναι έτσι η αρχή της σεζόν»

Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, η Ζήνα Κουτσελίνη επέστρεψε στο STAR για την πρεμιέρα της εκπομπής της, Αλήθειες με τη Ζήνα. Βγήκε στο πλατό φορώντας ένα ροζ κοστούμι, με χαμόγελο στα χείλη, φιλώντας και χαιρετώντας όλους τους συνεργάτες της, από τους οποίους έλειπε ο Πέτρος Κουσουλός (δείτε εδώ ποιο είναι το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα).

Η ίδια, αφού καλωσόρισε τους τηλεθεατές, θέλησε να μιλήσει για τις βιβλικές καταστροφές που γνώρισε η χώρα τις τελευταίες ημέρες, εξηγώντας πως κανείς δεν περίμενε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο και πως η σεζόν θα ξεκινούσε με τόσο δυσάρεστες ειδήσεις.

Τα πρώτα λόγια της Ζήνας Κουτσελίνη στην πρεμιέρα του STAR

«Καλό καλό μεσημέρι και καλή μας σεζόν. Μια περίοδος πολύ δύσκολη για αυτή τη χώρα, για την πατρίδα μου τη Θεσσαλία, για την πατρίδα του Δημήτρη, για την πατρίδα όλων μας, καθώς η Θεσσαλία είναι ο κάμπος, είναι όλα αυτά που παράγει ο τόπος και δυστυχώς έχει δυσκολέψει πολύ τους ανθρώπους. Θέλω να σας ομολογήσω κάτι. Δεν περιμέναμε να είναι έτσι η αρχή της σεζόν, αλλά έτσι είναι και ζωή. Αλλιώς τα προγραμματίζεις και αλλιώς σου έρχονται».

Δείτε επίσης: Ανέμιζε τη σημαία με τον τίτλο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» σε όλη τη Νέα Υόρκη - Φωτογραφίες από το υπερατλαντικό ταξίδι της Κουτσελίνη