Θύμα ξυλοδαρμού έγκυος τραγουδίστρια από τον σύζυγό της - Σοκαρισμένος ο Λευτέρης Πανταζής

Τι λέει για το αποτρόπαιο περιστατικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τεράστιο σοκ προκαλεί η είδηση πως Ελληνίδα τραγουδίστρια έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο της τον σύζυγο ενώ είναι έγκυος. Το ρεπορτάζ σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από 4 ημέρες, αποκάλυψε η εφημερίδα Espresso.

Ο σύζυγός της έβαλε σε κίνδυνο τόσο την σωματική της ακεραιότητα όσο και το αγέννητο μωρό τους. Οι Αρχές μάλιστα, προχώρησαν στην σύλληψη του.

Αυτή η τραγουδίστρια κακοποιήθηκε από τον σύζυγό της

Ο λόγος για την Χριστίνα Ζάντη, η οποία έχει συνεργαστεί και με τον Λευτέρη Πανταζή σε περιοδεία του. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο σύζυγός της συνελήφθη από αστυνομικούς στην Φλόριντα των ΗΠΑ μετά από καταγγελία της, την περασμένη Δευτέρα. Ωστόσο - σύμφωνα με έγγραφο σύλληψης από το γραφείο του σερίφη της Φλόριντα - κατέβαλε εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος.

Να σημειώσουμε πως την Χριστίνα Ζάντη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο X-factor το 2016.

Θύμα ξυλοδαρμού πριν από μερικές εβδομάδες έπεσε και η Μικαέλα Φωτιάδη!

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην Espresso και δήλωσε σοκαρισμένος: «Η Χριστίνα είχε ανοίξει το πρόγραμμα του στον εν λόγω σταθμό της περιοδείας μας στην Αμερική. Αυτό που μου λέτε τώρα για εκείνη μου ακούγεται τουλάχιστον σοκαριστικό και θλιβερό, αν συνέβη όπως το έχει καταγράψει, αν μη τι άλλο η αστυνομία. Η δική μου άποψη είναι ότι τις γυναίκες δεν τις αγγίζουνε παρά μόνο για να τις χαϊδέψουμε. Αυτό το λέω και στο τραγούδι μου κατά της γυναικείας κακοποίησης "Μην την αγγίζεις" που κυκλοφόρησα τον περασμένο Δεκέμβριο. Και είμαι απόλυτος σε αυτό το θέμα. Οι γυναίκες είναι τα ωραιότερα πλάσματα στη ζωή μας», είπε.