Μικαέλα Φωτιάδη - Η αποκάλυψη για τον ξυλοδαρμό της: «Είχαν ρωτήσει το γιο μου στο σχολείο γιατί...»

Η εξομολόγηση για την βίαιη επίθεση που δέχτηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μικαέλα Φωτιάδη - Η αποκάλυψη για τον ξυλοδαρμό της: «Είχαν ρωτήσει το γιο μου στο σχολείο γιατί...»

Δηλώσεις στις κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών παραχώρησε η Μικαέλα Φωτιάδη. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο GNTM, μίλησε πρώτη φορά δημόσια για την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους στο δρόμο.

Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το γεμάτο σημάδια και αίματα πρόσωπό της (δείτε εδώ τις φωτογραφίες).

Οι δηλώσεις της Μικαέλας Φωτιάδη για την επίθεση που δέχτηκε

«Τον τελευταίο καιρό, μετά την επίθεση που δέχτηκα, κοιτάζω να ηρεμήσω. Θέλω να είναι με το παιδί μου. Τα παιδιά τα καταλαβαίνουν όλα οπότε ήμουν καλά. Είχαν ρωτήσει το γιο μου στο σχολείο γιατί χτύπησαν τη μαμά σου. Αυτό με στεναχώρησε. Θέλω να βλέπει την μαμά μου μια δυναμική γυναίκα. Λόγω γεγονότων έχασα τον εαυτό μου. Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα», εξομολογήθηκε αρχικά η Μικαέλα Φωτιάδη.

«Δημοσιοποίησα ότι με χτύπησαν στα social για να μειώσω αυτό που με χτύπησε. Κάποιος - κάποια το δημοσιοποίησε», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης: «Μία είναι η κολλητή μου, οι άλλες μιλάτε για τον εαυτό σας» - Ποιες «καίει» ως «φίλες-φίδια»;

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπόθεση ξυλοδαρμού της Μικαέλας Φωτιάδη.

Ο ποινικολόγος, λοιπόν, προχώρησε δηλώσεις για το γεγονός μέσα από την εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, την Δευτέρα 12/2, εξηγώντας ποια είναι η κατάσταση του θύματος και πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα οι δυο τους.

«Δεν έχει διαλευκανθεί ακόμα η εγκληματική πράξη. Πράγματι, υπέστη σωματική βλάβη και καλό θα ήταν να βρεθούν αυτοί οι άνανδροι που χτύπησαν μια ανυπεράσπιστη γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας. Υπάρχουν κάμερες στο σημείο ξυλοδαρμού, οπότε θα εμφανιστούν οι δράστες. Είναι αδύνατον, για μένα, να μην έχουν ποινικό μητρώο, οπότε θα βρεθούν. Οι μάρτυρες είναι επίσης σημαντικοί. Η κυρία Φωτιάδη γνωρίζει ποιος θα μπορούσε να το κάνει αυτό, οπότε τα πρόσωπα περιορίζονται», είπε αρχικά.

«Το τι μπορεί να αισθάνεται κάποιος εκείνη τη στιγμή δεν το γνωρίζουμε. Μπορεί να αισθανόταν φόβο, από κάποιον άνθρωπο που μπορεί να είχε θέματα στο παρελθόν. Τώρα έχει επιλέξει να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, από το να σιωπήσει. Η δική μου συμβουλή ήταν ότι θα έπρεπε να κάνει κατευθείαν καταγγελία. Ότι υπέστη σωματικές βλάβες, είναι αδιαμφισβήτητο. Αν η Μικαέλα Φωτιάδη είχε πάει απευθείας στο νοσοκομείο και είχε περιγράψει το περιστατικό, θα είχε ξεκινήσει αυτομάτως η ποινική διαδικασία», πρόσθεσε.