Σάκης Αρσενίου & Λαμπρινή Πλεύρη: Βάφτισαν τον γιο τους και εκπλήρωσαν το τάμα τους - Εκείνη με στενό μπλε φόρεμα κι εκείνος με γαλάζιο κοστούμι

Το όνομα του μωρού, ο στολισμός και οι ευχές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σάκης Αρσενίου & Λαμπρινή Πλεύρη: Βάφτισαν τον γιο τους και εκπλήρωσαν το τάμα τους - Εκείνη με στενό μπλε φόρεμα κι εκείνος με γαλάζιο κοστούμι

Ο Σάκης Αρσενίου και η σύζυγός του, Λαμπρινή Πλεύρη, την Πέμπτη 21 Μαρτίου βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους (δείτε εδώ σε ποιον μοιάζει)στον Ιερό Ναό Αγίας Φιλοθέης Ψυχικού, εκπληρώνοντας το τάμα τους με το όνομα που έδωσαν στον μπέμπη. Και οι δύο γονείς ήταν ντυμένοι στα μπλε, ο τραγουδιστής με γαλάζιο κοστούμι και λευκό πουκάμισο, ενώ η καλή του με ένα στενό μπλε φόρεμα. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα και το μακιγιάζ της έδινε ένταση στα μάτια.

Νονός του παιδιού έγινε ένας αδελφικός φίλος του πρώτου, ενώ το θέμα της βάφτισης ήταν το παιδικό "Nemo". Το ζευγάρι παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, που βρέθηκε εκεί, για το ευχάριστο αυτό γεγονός, με την μητέρα να είναι ιδιαίτερα αγχωμένη, ενώ δηλώσεις έκαναν και διάφοροι καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Οι πρώτες δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου και της Λαμπρινής Πλεύρη για τη βάφτιση του παιδιού τους

«Δόξα τον Θεό όλα πήγαν καλά», είπε ο Σάκης Αρσενίου και η Λαμπρινή Πλεύρη, μιλώντας στο τρίτο πρόσωπό για τον εαυτό της, επισήμανε: «Η μαμά είναι λίγο αγχωμένη επειδή έκλαιγε, αλλά όλα καλά» και έπειτα εξήγησαν για το όνομα του μωρού: «Το Κωνσταντίνος είναι του πατέρα μου και είχαμε πάει και είχαμε προσκυνήσει στον Άγιο Εφραίμ και είπαμε ότι άμα κάνουμε αγοράκι θα βγάλουμε το όνομά του και έτσι έγινε».

«Να είναι ο δρόμος του πάντα φωτεινός», δήλωσε έπειτα η Ιωάννα Σιαμπάνη στην κάμερα στέλνοντας τις ευχές της για τον μικρό Κωνσταντίνο Εφραίμ.

Αρσενίου Πλεύρη βάφτιση παιδιού

Αρσενίου Πλεύρη βάφτιση παιδιού νονοί

Αρσενίου Πλεύρη βάφτιση παιδιού βαφτιστικά

Αρσενίου Πλεύρη βάφτιση παιδιού λαμπάδα

Αρσενίου Πλεύρη βάφτιση παιδιού στολισμός

Αρσενίου Πλεύρη βάφτιση παιδιού Σιαμπάνη Σταθοκωστόπουλος

Ο γάμος τους

Το μεσημέρι της Δευτέρας (9/1) έγινε γνωστή η είδηση του γάμου της Λαμπρινής Πλέυρη με τον Σάκη Αρσενίου. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Πριν από λίγους μήνες είδαμε το ερωτευμένο ζευγάρι, να είναι μαζί το ραντεβού για την πρόβα του νυφικού.

Η κίνηση του τραγουδιστή είναι αρκετά τολμηρή, διότι πολλοί θεωρούν πως είναι γρουσουζιά ο γαμπρός να βλέπει την νύφη με το φόρεμά της πριν πραγματοποιηθεί το μυστήριο, αλλά δεν φαίνεται να τους απασχολούν αυτές οι προκαταλήψεις, αφού είναι σίγουροι για την αγάπη τους.

Μέσα από τον δημοφιλή ανώνυμο λογαριασμό στο instagram, Soula Glamourous έγινε γνωστή η είδηση για τον γάμο του τραγουδιστή με την αγαπημένη του. Όπως λέει και η διαχειρίστρια του λογαριασμού, χάρης στους "πράκτορες" της έβγαλε λαβράκι.

Ο Αρσενίου με την Πλεύρη στο δημαρχείο