Ανδρέας Γεωργίου: Με αυτή τη διάσημη τραγουδίστρια είχε σχέση και είχε ξεχαστεί - Πού θα γίνει ο γάμος με την Σιμώνη Χριστοδούλου

Πότε της έκανε πρόταση γάμου και ποιος θα είναι ο κουμπάρος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανδρέας Γεωργίου: Με αυτή τη διάσημη τραγουδίστρια είχε σχέση και είχε ξεχαστεί - Πού θα γίνει ο γάμος με την Σιμώνη Χριστοδούλου

Ο Ανδρέας Γεωργίου, όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το youweekly.gr, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του, Σιμώνη Χριστοδούλου, καθώς πριν από λίγο καιρό της έκανε πρόταση γάμου (δείτε εδώ το φανταχτερό μονόπετρο που της χάρισε).

Την ευχάριστη αυτή είδηση σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να στέλνει τις ευχές τις στο ζευγάρι και να προχωρά σε αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του ηθοποιού και σκηνοθέτη, θυμίζοντας σε όλους μία παλιά του σχέση με γνωστή τραγουδίστρια, που πολλοί είχαν ξεχάσει.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για πρώην σύντροφο του Ανδρέα Γεωργίου

«Είναι πολύ όμορφη, πολύ φρέσκο και γλυκό πλασματάκι η σύντροφός του. Πρέπει να είναι και πολύ ερωτευμένοι, γιατί ο Αντρέας Γεωργίου τόσα χρόνια δεν μας είχε απασχολήσει με κάποια σχέση. Ξέραμε για κάποιες σχέσεις μικρότερες ή μεγαλύτερες. Ας πούμε, μία που θυμάμαι επειδή είχε δημοσιοποιηθεί ήταν με την Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά ότι είναι έξι χρόνια με αυτό το κορίτσι και το πήγαινε και τόσο σοβαρά, δεν το ξέραμε. Με το καλό!», είπε χαρακτηριστικά.

Πότε έγινε η πρόταση γάμου και πού θα γίνει ο γάμος με την Σιμώνη Χριστοδούλου

Στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" του ALPHA Κύπρου, συζητήθηκε επίσης το θέμα και ο δημοσιογράφος Χάρης Παπαθεοχάρους επισήμανε πως η πρόταση γάμου έγινε περίπου την περίοδο των Χριστουγέννων. Αποκάλυψε, επίσης, πως το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, από όπου κατάγεται και η νύφη, και συγκεκριμένα στην επαρχία Αμμοχώστου. «Έτσι όπως το κατάλαβα δεν θα είναι ένας μυστικός γάμος, θα καλέσουν πάρα πολύ κόσμο. Δεν ξέρω αν θα έχει γνωστούς τραγουδιστές που θα επιμεληθούν το πρόγραμμα ή αν θα έχουν Dj. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο κουμπάρος, αν θα είναι ο Κούλλης Νικολάου ή κάποιος άλλος φίλος», σημείωσε.