Κέιτ Μίντλετον: «Θα πέσουν κεφάλια! Είναι θέμα χρόνου να...» - Έξαλλος ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με την "άρρωστη γυναίκα του"

Ο κακός χαμός στο παλάτι του Μπάκινγκχαμ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Χαμός επικρατεί στο παλάτι του Μπάκινγκχαμ τους τελευταίους μήνες. Η βασιλική οικογένεια έχει να διαχειριστεί πολλά προβλήματα μαζί την ώρα που τα βρετανικά αλλά και γενικά ευρωπαϊκά μέσα τους "βομβαρδίζουν" με άρθρα σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον.

Μόνο άσχημα γεγονότα συμβαίνουν μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ! Εκτός του ότι ο βασιλιάς Κάρολος δεν θέλει να βλέπει το γιο του Χάρι μετά τις κατηγορίες εναντίον τους, διαγνώσθηκε με καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες. Επίσης η Κέιτ έχει εξαφανιστεί με πολλές φήμες να ακούγονται σχετικά με την υγεία της, την ίδια στιγμή που ο δικηγόρος της λέει πως «είναι νεκρή» - δείτε εδώ.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ λοιπόν "βράζει" από θυμό μετά τα δεκάδες άρθρα και ρεπορτάζ που μιλάνε για την γυναίκα του και την υγεία της. Μάλιστα, δεν βλέπει με καλό μάτι τους δημοσιογράφους, καθώς συνεχίζει να τους θεωρεί υπεύθυνους για το θάνατο της μητέρας του, Νταϊάνα το 1997.

Τι λένε για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

«Προσπαθεί να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή της συζύγου του. Πάντα είχε μνησικακία απέναντι στα μέσα ενημέρωσης και είναι ακόμη λιγότερο πιθανό από τον πατέρα του να νιώσει την ανάγκη να εξηγήσει οτιδήποτε. Εξακολουθεί να κατηγορεί τον Τύπο για το θάνατο της μητέρας του και παρά τη γοητεία του και τη φυσική του τάση για διπλωματία, συνεχίζει να βλέπει τους δημοσιογράφους σαν τσακάλια. Σιγοβράζει από θυμό. Είναι υπό πίεση και θυμωμένος με όσα γράφονται και λέγονται για την άρρωστη γυναίκα του.


Μέσα σε όλα αυτά, ο μελλοντικός βασιλιάς έχει κατακλυστεί από το να πρέπει να επωμιστεί ένα τόσο βαρύ φορτίο, ενώ ο πατέρας του παλεύει με τον καρκίνο, και αυτό σημαίνει λίγο χρόνο για επιεικές εκρήξεις για τις οποίες ήταν διάσημος ο βασιλιάς. Ωστόσο, ο Ουίλιαμ είναι βέβαιο ότι θα ραγίσει. Είναι μόνο θέμα χρόνου. Θα πέσουν κεφάλια, είμαι σίγουρος γι' αυτό», είπε ο o Κρίστοφερ Άντερσεν, συγγραφέας του έργου 'Ο Βασιλιάς: Η ζωή του Καρόλου Γ", στο Fox News.