Άγγελος Μπράτης: Ανησυχία με τη φωτογραφία που δημοσίευσε - Τι συμβαίνει με την υγεία του

«Αναγκασμένος να...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Άγγελος Μπράτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται πολύ συχνά κομμάτια από τη δουλειά του ως σχεδιαστής μόδας, ωστόσο μοιράζεται και διάφορα στοιχεία από την προσωπική του ζωή. Την Πέμπτη 21 Μαρτίου, λοιπόν, δημοσίευσε ένα story το οποίο προκάλεσε ανησυχία στους ακόλουθούς του.

Φωτογράφισε το πόδι του δεμένο και έγραψε: «Κολλημένος στο σπίτι, αναγκασμένος να ξεκουραστώ», χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη, εάν πρόκειται για κάποιο ατύχημα ή εάν είναι κάτι σοβαρό γενικότερα. Το μόνο που εξήγησε είναι πως για λίγο καιρό θα πρέπει να παραμείνει κλεισμένος στον χώρο του ώστε να μπορεί να αναρρώσει σύντομα.

Δείτε επίσης: Με κόκκινα ψηλοτάκουνα και τσιγάρο στο χέρι - Η ανάρτηση του πριν ψηφιστεί το νομοσχέδιο

Η ανάρτηση του Άγγελου Μπράτη με το δεμένο πόδι

Άγγελος Μπράτης ατύχημα

Η αποκάλυψή του για την κατάθλιψη

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 8/11/23 ο Άγγελος Μπράτης ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που τον κράτησαν μακριά από τον φετινό κύκλο του GNTM, την κατάθλιψη που πέρασε την πρώτη σεζόν του ριάλιτι αλλά και το μπούλινγκ που υποστηρίζει πως βίωσε εκεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Κατ’ αρχάς άλλαξε όλη η επιτροπή, επομένως άλλαξα κι εγώ. Όμως, εγώ ήδη από την τέταρτη σεζόν έλεγα ότι δε θέλω να συνεχίσω. Είχα βαρεθεί το ίδιο project».

Για τη συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντελή: «Μου άρεσε. Θεωρώ ότι τηλεοπτικά είναι πολύ δυνατό πρόσωπο».

Για τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί μπούλινγκ,: «Η Ηλιάνα ήταν εξαιρετική στη δουλειά της, δεν κατάλαβα τίποτα. Το καταλαβαίνω όμως γιατί κι εγώ τον πρώτο χρόνο περνούσα κατάθλιψη, δεν έλεγα σε κανέναν τι μου συμβαίνει».