Νάντια Μπουλέ: «Δεν το είχαμε προγραμματίσει, είχα νεύρα...» - Η απίστευτη αντίδρασή της όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της

«Ο σύντροφός μου το αντιμετώπισε με άρνηση...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Νάντια Μπουλέ: «Δεν το είχαμε προγραμματίσει, είχα νεύρα...» - Η απίστευτη αντίδρασή της όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της

Ένα μικρό απόσπασμα από την συνέντευξη της Νάτιας Μπουλέ στην εκπομπή Μαμά-δες, η οποία θα προβληθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, πρόβαλλε το Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 22/3. Η ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων για την αντίδραση τόσο της ίδια όσο και του συντρόφου της, όταν έμαθαν ότι είναι έγκυος.

Υπενθυμίζουμε ότι ηθοποιός διατηρεί εδώ και χρόνια σχέση με τον τον θεατρικό παραγωγό Γιώργο Ισαάκ, με τον οποίο μάλιστα απέκτησαν πριν από μερικά χρόνια την κόρη τους, την μικρή Σεμέλη (δείτε εδώ τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί ακόμη).

Η αντίδραση της Νάτιας Μπουλέ όταν έμαθε ότι είναι έγκυος

«Δεν το είχαμε προγραμματίσει, είχα νέυρα στην αρχή. Δεν μιλούσα στον σύντροφό μου για μια εβδομάδα. Όταν το μάθαμε, ήταν εκεί, ήμασταν μαζί. Το αντιμετωπίσαμε με έκπληξη και οι δύο. Αυτός με άρνηση μου είπε "δεν είσαι, κάνε κι άλλο". Και έκανα και άλλο και έδειξε τα ίδια. Δεν το περιμέναμε...»

Όσα είπε η ηθοποιός για την εμπειρία της με τον θηλασμό

Πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή Fay's Time, όπου μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε την εμπειρία της με τον θηλασμό.

«Θα γίνει 2,5 ετών. Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος και ταυτόχρονα πόσο εξουθενωμένη είσαι. Βλέπεις το παιδί σου και λες: "Πότε πήγε 2 χρονών;' Περίεργο όλο αυτό. Την έπαιρνα παντού μαζί, στη Ρουμανία, στην Κύπρο, στη Θεσσαλονίκη, όπου πάω έρχεται μαζί μου» είπε η Νάντια Μπουλέ.

«Δεν είχα βάλει κανένα όριο. Στην αρχή όταν γεννήθηκε είχα σκεφτεί ότι ήθελα να θηλάσω. Πήγε καλά και συνέχισα πάλι χαλαρά. Όταν έφτασα στον ένα χρόνο και επιχείρησα να το χαλαρώσω, δεν ήθελε με τίποτα η μικρή. Δεν ήθελα να την πιέσω, ήθελα να γίνει φυσιολογικά αυτό» ανέφερε για τον θηλασμό

«Σε ένα ταξίδι που πήγαμε τώρα στη Ρουμανία, τα βράδια δεν κοιμόταν μαζί μου γιατί τραγουδούσα και έπρεπε να λείπω. Το πήρε ήπια και φυσικά και βγήκε μόνο του, δεν είχα σκοπό να σταματήσω» τόνισε μεταξύ άλλων.