Αντάλλαξαν "πυρά" Αλέξης Κούγιας και Πέτρος Κουσουλός: «Αγνοώ σε ποιο κανάλι κάνει εκπομπή», «Να πάει στην Νικολούλη να ψάξει»

«Δεν έχει επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, χωρίς δουλειά ήταν...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αντάλλαξαν

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας το πρωί της Παρασκευής 22/3. Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στην χθεσινή εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού, "Ανοιχτές Υποθέσεις" τονίοζντας ότι δεν γνώριζε ότι προβλήθηκε αλλά και δεν προσκαλέστηκε για να μιλήσει.

Υπνεθυμίζουμε ότι το κεντρικό θέμα της εκπομπής που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 22/3, στο OPEN, ήταν τραγωδία στην Πάτρα και η Ρούλα Πισπιρίγκου, φέρνοντας για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας ατράνταχτα στοιχεία (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού

«Αγνοώ σε ποιο κανάλι κάνει εκπομπή ο Πέτρος Κουσουλός. Δεν γνωρίζω αν έκανε εκπομπή χθες το βράδυ. Κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο για να συμμετάσχω στην εκπομπή. Καλή επιτυχία να έχει... Δεν έχει επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, χωρίς δουλειά ήταν.

Σαν άνρθωπος της δικαιοσύνης αυτές τις εκπομπές σαν του Κουσουλού τις αντιμετωπίζω με επιφύλαξη. Διαπράττονται συνεχώς από τις εκπομπές ποινικά αδικήματα, με την δημοσιοποίηση εγγράφων της δικογραφίας. Ποτέ κανείς δεν με κάλεσε και δεν θα συμμετείχα. Δεν έχω συμμετάσχει σε καμία εκπομπή που έχει αντικείμενο μια υπόθεση την οποία χειρίζομα ή κάποια άλλη υπόθεση. Θεωρώ ότι είναι προκληση και παράβαση των κανόνων δικαίου...» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Η "σκληρή" απάντηση του δημοσιογράφου

Λίγο αργότερα, στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποιός έδωσε την δική του απάντηση για τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Να πάει στην Νικολούλη να ψάξει σε ποιο κανάλι κάνω εκπομπή ο συγκεκριμένος. Αν έχει κληθεί η όχι θα πρέπει να μιλήσει με την αρχυσυντάκτρια της εκπομπής η οποία τον πήρε τηλέφωνο και τον κάλεσε στην εκπομπή. Δυστυχώς ούτε ο κύριος Κούγιας δεν θέλησε να δώσει το παρόν, έκλεισε το τηλέφωνο. Έχει βάλει απαγιορευτικό να εμφανίζεται στο Open, λόγω της δικής μου παρουσίας...» είπε ο Πέτρος Κουσουλός.