Μέγκι Ντρίο: «Θεωρώ ότι θα πάμε χάλια και φέτος, άπατο θα πάει...» - Το αιχμηρό σχόλιο για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision

«Εμένα αυτό που φαίνεται pop...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μέγκι Ντρίο: «Θεωρώ ότι θα πάμε χάλια και φέτος, άπατο θα πάει...» - Το αιχμηρό σχόλιο για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision

Την άποψή της για τον τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, Ζάρι, με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στην φετινή Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας, έξεφρασε η Μέγκυ Ντρίο. Το γνωστό μοντέλο, σε δηλώσεις που παρχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, ανέφερε ότι το κομμάτι δεν θα τα "πάει" καλά στον διαγωνισμό.

Από την πρώτη στιγμή που το τραγούδι βγήκε στο φως της δημοσιότητας, πολλοί ήταν εκείνοι που το σχολίασαν αρνητικά. Για παράδειγμα ο Περικλής Κονδυλάτος, είχε ένα έντονο ξέσπασμα μέσα από την κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού (δείτε εδώ).

Το σχόλιο της Μέγκυ Ντρίο για το "Ζάρι"

«Στοιχεία της Ελλάδας, στο τραγούδι, δεν υπάρχουν, εμένα αυτό που φαίνεται pop reggaeton, pop λατινο-αμερικάνικο τραγούδι το οποίο δεν μου κάνει για τη Eurovision. Επειδή πατώσαμε πέρυσι εύχομαι να μην πατώσουμε και φέτος. Εγώ έχω την άποψή μου και θεωρώ ότι θα πάμε χάλια και φέτος. Άπατο θα πάει».

Το αστρονομικό ποσό που κόστισαν τα ρούχα της μαρίνας Σάττι στο "Ζάρι"

Από την πλευρά της η Μαρίνα Σάττι για να αποδώσει όσο το δυνατόν καλύτερα και οπτικά το "Ζάρι" έπρεπε να κάνει στοχευμένες επιλογές στο styling, τονίζοντας πρωτίστως τον ethnic χαρακτήρα του τραγουδιού. Έτσι την βλέπουμε να κάνει ακριβώς το ίδιο όπως και με τις μουσικές και τον ρυθμό: Μπλέκει και τα στυλ των ρούχων, επιλέγοντας εκκεντρικά κομμάτια με πιο casual, σε ένα πολύχρωμο και πλουραλιστικό σύνολο.

Για παράδειγμα, η καρό φούστα της είναι από τις πιο διάσημες ανάμεσα στις επώνυμες του εξωτερικού, αφού έχει φορεθεί από την Dua Lipa

και την Julia Fox,

ενώ και η δική μας Τάμτα τη φόρεσε με διαφορετικό τρόπο για το βίντεοκλίπ της,

Η φούστα ανήκει στο λονδρέζικο brand της Emma Chopova και της Laura Lowena, με τιμή περί τα 1.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα κομμάτι που συνδυάζει διαφορετικά καρό και έχει στη μέση δερμάτινη ζώνη, ενώ έχει φορεθεί στο street style σε Εβδομάδες Μόδας ακόμα και από άντρες!

Το πορτοκαλί twin-set που φοράει στο βιντεοκλίπ η Μαρίνα κοστίζει 820 ευρώ, ο Jean Paul Gaultier κορσές περίπου 1.330 και το crop πουκάμισο 380 ευρώ. Σύνολο: 3.530 ευρώ!

Το βίντεοκλίπ του τραγουδιού "Ζάρι" πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Αυστραλού σκηνοθέτη Zac Wiesel και τα γυρίσματα έγιναν με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, όπου η Μαρίνα εμφανίζεται σαν... ξεναγός!

Όσο για τα προγνωστικά; Όλο και ανεβαίνει θέσεις στις προτιμήσεις του κόσμου, φλερτάροντας επικίνδυνα ακόμα και τις τρεις πρώτες! Καλή μας επιτυχία!