Έφη Θώδη ξέσπασμα κατά Μαρίνας Σάττι: «Είμαι η ιστορία της Ελλάδος! Ούτε η μάνα της δεν την ξέρει, το τραγούδι είναι γατοξέρασμα»

«Γύρισα την νεολαία στα κλαρίνα! Το γλύκα - γλύκα είναι δικό μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έφη Θώδη ξέσπασμα κατά Μαρίνας Σάττι: «Είμαι η ιστορία της Ελλάδος! Ούτε η μάνα της δεν την ξέρει, το τραγούδι είναι γατοξέρασμα»

Η Έφη Θώδη παραχώρησε συνέντευξη στο Super Κατερίνα, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 22/3 με την τραγουδίστρια να σχολιάζει το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι, το κομμάτι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2024.

Πρόσφατα μάλιστα η Μαρίνα Σάττι απάντησε στα αρνητικά σχόλια, που δέχεται τονίζοντας πως το κομμάτι της μοιάζει με το ''Γλύκα γλύκα'' με της Κέλλυ Κελεκίδου (δείτε εδώ ακριβώς τι είπε η τραγουδίστρια).

Με τη σειρά της λοιπόν, η Έφη Θώδη ξέσπασε κατά της Σάττι τονίζοντας της αρχικά, πως το ''Γλύκα γλύκα'' είναι δικό της κομμάτι. Στη συνέχεια μάλιστα, η λαϊκή τραγουδίστρια εξαπέλυσε δίχως αύριο πυρά κατά της Σάττι.

Οι δηλώσεις της Έφης Θώδη για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι

«Θα το ήθελε πολύ να είναι σαν το γλύκα - γλύκα. Και πρώτον να διευκρινίσουμε γιατί ο κόσμος έχει μυαλό και ξέρει πολύ καλά ποιο είναι το γλύκα - γλύκα. Το γλύκα - γλύκα είναι δικό μου, γράφτηκε μόνο για εμένα. Πρώτη εκτέλεση την έχω κάνει με τον Γιώργο Δημητρόπουλο στο κλαρίνο. Η μαϊμού όσο ψηλά και να φτάσει, ο πισινός της φαίνεται.

Γιατί το είπε αυτό; Δε μπορώ να καταλάβω. Δηλαδή δε μπορούσε να πει το όνομά μου; Τι έπαθε δηλαδή; Δε θα μιλάμε με την ιστορία μας; Γιατί εγώ είμαι μια ιστορία. Είτε το θέλουν, είτε όχι είμαι η ιστορία της Ελλάδος. Εγώ δημιούργησα αυτά τα τραγούδια, σε αυτόν το χώρο και να το πάρουν πολύ καλά χαμπάρι και η Σάττι και όλοι αυτοί που δουλεύουν χάρη σε εμένα. Εγώ έβαλα το δημοτικό τραγούδι, το λαϊκοδημοτικό τραγούδι μέσα στα σαλόνια, μέσα στον κόσμο. Γύρισα την νεολαία στα κλαρίνα.

Μα δεν την ξέρει και κανένας τη Σάττι. Ούτε η μάνα της δεν την ξέρει και πού πάει με αυτό το ρεζίλι το τραγούδι; Τι να πω... αυτό είναι ένα γατοξέρασμα. Ένα γατοξέρασμα είναι. Καθόλου δεν μου άρεσε. Ένα τραγούδι για ανθρώπους, που δεν έχουν νοημοσύνη. Πού θα πάμε με αυτό; Πάλι θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι μια βλακεία, γιατί αυτό είναι μία αηδία, δεν είναι τραγούδι», είπε η Έφη Θώδη.