Δανάη Μπάρκα για την Ευγενία Μανωλίδου στο Ενώπιος Ενωπίω: «Δεν ήξερε τον αντίκτυπο όταν ρωτούσε τον άλλο "είναι αλήθεια ότι βλέπεις ερωτικά τον πατέρα σου;"»

Το αιχμηρό σχόλιο για τις δηλώσεις της...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα για την Ευγενία Μανωλίδου στο Ενώπιος Ενωπίω: «Δεν ήξερε τον αντίκτυπο όταν ρωτούσε τον άλλο

Η Δανάη Μπάρκα, το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου, θέλησε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Πάμε Δανάη, την συνέντευξη που παραχώρησαν στο Ενώπιος Ενωπίω η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πέρα από τις δοκιμασίες που πέρασε ο γάμος τους, η πρώτη αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική της πορεία και κατά πόσο το περιεχόμενο των προγραμμάτων που παρουσίαζε είχε αντίκτυπο στη δουλειά και στη ζωή του συζύγου και των παιδιών της, όπως και στην ψυχολογία της (δείτε εδώ την εξομολόγησή της). Σε αυτό το κομμάτι στάθηκε η οικοδέσποινα του σταθμού της Καλλιθέας.

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα για την συνέντευξη της Ευγενίας Μανωλίδου στο Ενώπιος Ενωπίω

«Η Ευγενία Μανωλίδου δεν είναι μία γυναίκα που δεν την ξέρουμε. Είναι ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, την έχουμε δει και απολαύσει στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα, με τον Άρη Καβατζίκη να επισημαίνει: «Εγώ θεωρώ ότι τραυματίστηκε τηλεοπτικά εκείνο το διάστημα (στη Στιγμή της Αλήθειας) και με όλο αυτό που έγινε εκ των υστέρων».

«Από επιλογή... Ήξερε από πριν τι θα πάει να παρουσιάσει, δεν της είπε κανείς ότι θα πάει να παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων. Δεν ήξερε τον αντίκτυπο ενός παιχνιδιού, όταν ρωτάς τον άλλο "είναι αλήθεια ότι βλέπεις ερωτικά τον πατέρα σου;". Πως δεν τον ξέρεις αυτόν τον αντίκτυπο όταν είσαι ένας τόσο έξυπνος άνθρωπος; Τον ξέρεις, απλά έχεις άγνοια κινδύνου ίσως», επισήμανε τότε και έκλεισε το θέμα λέγοντας:

«Φυσικά και το έκανε αξιοπρεπώς και τελικά ίσως να της βγήκε σε πολύ καλό, γιατί είδε ενδεχομένως τι δεν της αρέσει και επέλεξε να ζήσει από εκείνη τη στιγμή και μετά όπως της αρέσει, κάνοντας αυτά που ονειρευόταν. Ας μείνουμε στο ότι είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι».

Μπάρκα για Ευγενία Μανωλίδου