"Έσπασε" τη σιωπή της η Ευγενία Μανωλίδου: «Είχα διάφορα οικογενειακά θέματα, δεν ήθελα ο Άδωνις να...»

«Δεν ξέρω αν έκανε καλό στον Άδωνι που ήμουν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαρτίου, στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, Ενώπιος Ενωπίω. Μίλησαν για τις δυσκολίες που πέρασαν στον γάμο τους (δείτε εδώ την εξομολόγησή τους), ενώ αναφέρθηκαν και ξεχωριστά στις καριέρες τους.

Η πρώτη, λοιπόν, απάντησε για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση, αλλά και με την μουσική, εξηγώντας πως από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε "στο γυαλί" ήξερε πως δεν θα κρατούσε για πολύ, ενώ όσον αφορά στο δεύτερο κομμάτι, έχει βάλει μία παύση.

Η εξομολόγηση της Ευγενίας Μανωλίδου για την τηλεόραση και τη μουσική

«Για μένα η τηλεόραση ήταν ένα αναγκαίο διάλειμμα στη ζωή μου, γιατί περνούσα μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή μου τότε, και όταν ήρθε η πρόταση από τον ΑΝΤ1 την αποδέχτηκα με ανακούφιση. Η βασική μου ενασχόληση με την τηλεόραση διήρκησε 3 χρόνια. Δεν ξέρω αν έκανε καλό στον Άδωνι που ήμουν στην τηλεόραση, αλλά παρόλα αυτά δεν ήταν κάτι το οποίο ήθελα... Ήταν μία τριετία πολύ έντονη από την οποία έμαθα πολλά πράγματα. Είχε ημερομηνία λήξης αυτό από την αρχή. Είχα διάφορα οικογενειακά θέματα, έπρεπε να ανταπεξέλθω, δεν ήθελα ο Άδωνις να χειρίζεται τα δικά μου προβλήματα. Μου έτυχε αυτή η ευκαιρία, αλλά δεν ήταν κάτι που θα μπορούσα να κάνω σε όλη μου τη ζωή. Δεν ήταν όνειρό μου να ασχοληθώ και να βγω στην τηλεόραση», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Ευγενία Μανωλίδου: «Μωρό μου, σε λατρεύω!» - ''Πάγωσε'' ο Άδωνις Γεωργιάδη με την έκπληξη της συζύγου του στο γραφείο του

«Τη μουσική δε την έχω εγκαταλείψει. Έγραφα συμφωνική μουσική, τώρα δε μπορώ να το κάνω αυτό γιατί ασχολούμαι με άλλα πράγματα και ο χρόνος είναι περιορισμένος. Χρησιμοποιώ τις μουσικές μου γνώσεις για άλλα πράγματα, αλλά όχι για τις συμφωνικές ορχήστρες, έχει γίνει μια παύση.

Στο εξωτερικό ακόμη μου ζητούν να κάνω συναυλίες, υπάρχουν συζητήσεις για συνεργασίες, αλλά δε μπορώ να αφήσω στη μέση αυτό που έχω ξεκινήσει με την ελληνική αγωγή… Είναι αδύνατον! Δεν θέλω να το αφήσω στη μέση. Με χρειάζονται πολύ τα παιδιά και ο Άδωνις και δεν μπορώ να τα αφήσω όλα και να φύγω στο εξωτερικό, γιατί μόνο εκεί μπορώ να ασχοληθώ επαγγελματικά ως μουσικός. Στην Ελλάδα ενώ έχω κάνει συζητήσεις, πάντα κάτι χαλάει, λόγω της πολιτικής δραστηριότητας του Άδωνι», ανέφερε στη συνέχεια.

Δείτε επίσης: «Μου φόρτωσαν και μια κυρία, της ζητώ συγγνώμη! Η σχέση μου με την Ευγενία δεν...» - Η αποκάλυψη του Άδωνι Γεωργιάδη για τον γάμο του με την Μανωλίδου