Ευγενία Μανωλίδου: «Μωρό μου, σε λατρεύω!» - ''Πάγωσε'' ο Άδωνις Γεωργιάδη με την έκπληξη της συζύγου του στο γραφείο του

Η τρυφερή κίνηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι μαζί από το 2009, όποτε και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας αποκτώντας δύο παιδιά μαζί (δείτε εδώ το βίντεο με τον μικρό τους γιο που κάνει το γύρο του διαδικτύου).

Το ζευγάρι παρά το πέρασμα των χρόνων παραμένει ερωτευμένο και απόδειξη σε αυτό αποτελεί η τρυφερή κίνηση της συνθέτριας, καθώς την Τρίτη 30/1 έστειλε ένα δώρο - έκπληξη στο γραφείο του αγαπημένου της.

Με τη σειρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης φωτογράφισε τα λουλούδια και την κάρτα, που έγραφε: «Καλημέρα μωρό μου, σε λατρεύω! Ευγενία» και τα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Δείτε επίσης: Την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησαν στο YOU ως ζευγάρι.

Το δώρο της Ευγενίας Μανωλίδου στον Άδωνι Γεωργιάδη

«Μπαίνοντας στο γραφείο μου σήμερα, με περίμεναν αυτά όμορφα λουλούδια που μου έστειλε το «λουλούδι» μου η @manolidoue», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Οι δηλώσεις του Γεωργιάδη για τη σχέση του με τη Μανωλίδου

«Ποτέ δεν της άρεσε η τηλεόραση. Είχε χρέη και ήθελε να τα πληρώσει και τα πλήρωσε από την τηλεόραση. Όταν ξόφλησε τα χρέη της, σταμάτησε την τηλεόραση. Της γίνονται προτάσεις ακόμα και λέει όχι πάντα, δεν θέλει. Εγώ την συμβουλεύω να κάνει ότι της αρέσει», είπε αρχικά για εκείνη και εξήγησε πως από τη στιγμή που ασχολήθηκε με την εταιρεία του, έχει διαπρέψει. Ο παρουσιαστής τότε τον ρώτησε εάν τα χρήματα που βγάζει είναι δικά της, με τον Άδωνι να εξηγεί πως παίρνει κανονικά μισθό και τα χρήματα πηγαίνουν στην εταιρεία.

Σε άλλο σημείο, δήλωσε για τα ψευδή δημοσιεύματα σχετικά με την κρίση στον γάμο τους και τους ξυλοδαρμούς: «Την τελευταία φορά που μας συνέβη, είχε και λίγο πλάκα. Ήμουν σε ένα τραπέζι και μου στέλνει το γραφείο τύπου το σχετικό δημοσίευμα από ένα ανθυποσάιτ και δεν του έδωσα καμία σημασία, είπα "έλα τώρα που θα ασχολούμαστε με αυτή τη χαζομάρα τώρα", και καθόμασταν με την Ευγενία και γελάγαμε. Μέσα σε 24 ώρες όλο το διαδίκτυο ασχολούταν μόνο με αυτό.

Όλα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ τότε πήραν αυτή την ψευδή είδηση, την έκαναν πρώτο θέμα, την αναπαρήγαγαν χιλιάδες φορές, μου φόρτωσαν και μια κυρία που δεν την ξέρω καθόλου, δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου - ποιος ξέρει κι αυτή τι τράβηξε, της ζητώ συγγνώμη - και κάποια στιγμή βγήκε η Ευγενία και το καθάρισε (δείτε εδώ τις δηλώσεις που είχε κάνει). Μου έκανε φοβερή εντύπωση το μίσος και η όρεξή τους να καταστρέψουν την οικογένειά μου. Αυτό δεν είναι για μένα πολιτική κριτική. Αυτό είναι ντροπή, Δεν έβλαψε τη σχέση μου με την Ευγενία προφανώς, αλλά είναι αηδιαστικό», είπε πριν από λίγους μήνες ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Πρωινό.