Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θα μπορώ να τον φιλήσω» - Που και με ποιον θα περάσει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Η αποκάλυψη για τον άντρα της ζωής της & η μεγάλη ανησυχία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θα μπορώ να τον φιλήσω» - Που και με ποιον θα περάσει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει πολύ συχνά αναφορές στην προσωπική της ζωή μέσα από το Super Κατερίνα, καθώς μιλάει τόσο για τα λάθη του παρελθόντος με συντρόφους της, όσο και όσα φιλοδοξεί να έρθουν στο μέλλον.

Την Παρασκευή 23/3 - στην ενότητα μαγειρικής της εκπομπής - η παρουσιάστρια αποκάλυψε τα σχέδιά της για τριήμερο της 25ης Μαρτίου, αλλά και την ανησυχία μετά τη δοκιμή της σκορδαλιάς, που έφαγε.

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν, θα περάσει το τριήμερο με την κολλητή της, όπως αποκάλυψε ωστόσο ανέφερε, πως αν γνωρίσει τον άντρα της ζωής της -που τόσο πολύ περιμένει - θα έχει ένα άγχος με όσα έχει φάει τις συγκεκριμένες ημέρες.

Δείτε επίσης: Ξεσπά η Κατερίνα Καινούργιου: «Κακοήθειες είναι να σου γράφουν ότι είσαι απεγνωσμένη και να μην αποκτήσεις ποτέ παιδί....»

Η ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για τον ''άντρα της ζωής της''

«Από τη σκορδαλιά δοκίμασα ελάχιστα. Καλά με την κολλητή μου θα είμαι το τριήμερο, αλλά...Και βγαίνω σήμερα και έχω φάει πολύ σκορδαλιά και βρίσκω τον άντρα της ζωής μου και δεν θα μπορώ να τον φιλήσω....Χάλια όλο, όλο λάθος!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σπόντες και μπηχτές για άντρα που πέρασε από τη ζωή της

Την Πέμπτη 21/3 η αστρολόγος του Super Κατερίνα, Αγγελική Μανουσάκη αναφέρθηκε στη σεληνιακή έκλειψη που αναμένεται να έρθει στο Ζυγό και φυσικά η προσοχή της Κατερίνας Καινούργιου είχε στραφεί στον Ταύρο.

Αυτό είναι το ζώδιο της παρουσιάστριας με την αστρολόγο να εστιάζει στο κομμάτι των ερωτικών αναφέροντας μεταξύ άλλων για το παρελθόν και τους πρώην συντρόφους της: «Μπορεί να επανεξετάσετε κάποια σχέση».

Από τη μεριά της λοιπόν η Κατερίνα Καινούργιου με το που αναφέρθηκε το παρελθόν της άφησε αιχμές για κάποιον από τους άντρες, που πέρασαν από τη ζωή της - κάνοντας επίσης σαφές πως δε θέλει να γυρίσει πίσω!

«Δεν τις θέλουμε αυτές τις παλιές, πάμε σε καινούργια. Δε θέλω, θέλω να τους αποφύγω όλους. Πάνε οι πρώην, δεν τους θέλουμε άλλο πια δεν με αφήνουν σε ησυχία», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.