Ξεσπά η Κατερίνα Καινούργιου: «Κακοήθειες είναι να σου γράφουν ότι είσαι απεγνωσμένη και να μην αποκτήσεις ποτέ παιδί....»

«Άσε τι μου γράφουν...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ξεσπά η Κατερίνα Καινούργιου: «Κακοήθειες είναι να σου γράφουν ότι είσαι απεγνωσμένη και να μην αποκτήσεις ποτέ παιδί....»

Την άποψή τους, για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει η Ιωάννα Τούνη, μετά την πλαστική επέμβαση στην μύτη της, εξέφρασαν η Κατερίνα Καινούριου και οι συνεργάτες της, το πρωί της Παρασκευής 22/3, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Πριν από λίγες ώρες, η γνωστή Influencer, έβγαλε επιτέλους τους επιδέσμους και μοιράστηκε το νέο απποτέλεσμα το οποίο όμως δεν είναι το τελικό, στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Οι διαδικτυακοί της φίλοι πήραν μια γεύση από το πως είναι τώρα, με πολλού να γράφουν στα σχόλια του βίντεο που δημοσίευσε πως το αποτέλεσμα δεν τους αρέσει (δείτε εδώ τι της έγραψαν).

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η Ιωάννα Τούνη

«Αν σας δείξω εγώ τι λαμβάνω… Όταν κάνεις μια τέτοια επιλογή και την κάνεις πιο μεγάλος, δηλαδή σε έχει μάθει ο κόσμος, περιμένεις ότι δεν θα αρέσεις σε όλους. Η Ιωάννα είναι μαθημένη σε όλο αυτό... Θεωρώ ότι έχει φάει πολύ περισσότερο bullying σε άλλα θέματα...»

Δείτε επίσης: Super Κατερίνα: «Θέλετε να κάνετε εσείς την εκπομπή; Αφήστε με λίγο!» - Ξέσπασε η Καινούργιου σε καλεσμένο της

«Κακοήθειες είναι να σου γράφουν ότι είσαι απεγνωσμένη, να σε καταργιούνται, να σου γράφουν να μην αποκτήσεις ποτέ παιδί. Αυτά είναι κακοήθειες. Άσε τι μου γράφουν κι εμένα όλη μέρα ότι δεν τους αρέσει η μύτη μου, δεν με νοιάζει...».

Πόσα χρήματα έδωσε η Ιωάννα Τούνη για την επέμβαση στη μύτη της

Μέσα από ένα άλλο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, έδωσε την απάντηση που όλοι περίμεναν για την επέμβαση που έκανε. Πόσο κόστισε; «Όταν έχεις δώσει 9.000 ευρώ για διορθωτική επέμβαση στη μύτη και τώρα θέλεις να κάνεις και στήθος», έγραψε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας το ποσό που έδωσε για την δική της περίπτωση πάντα, η οποία δεν ήταν απλή, διότι έπρεπε να φτιάξει και το διάφραγμά της, αλλά και άλλα λειτουργικά θέματα που αντιλήφθηκε ο γιατρός της πως είχε.