Super Κατερίνα: «Θέλετε να κάνετε εσείς την εκπομπή; Αφήστε με λίγο!» - Ξέσπασε η Καινούργιου σε καλεσμένο της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «Θέλετε να κάνετε εσείς την εκπομπή; Αφήστε με λίγο!» - Ξέσπασε η Καινούργιου σε καλεσμένο της

Ως καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου βρέθηκε ο Δημήτρης Σούρας, ώστε να συζητήσει με την παρουσιάστρια, το υπόλοιπο πάνελ και τους λοιπούς καλεσμένους για διάφορα θέματα της επικαιρότητας, εκφράζοντας την άποψή του.

Την ώρα, όμως, που η Κατερίνα Καινούργιου έπρεπε να βγάλει στον αέρα τον Αρχιεπίσκοπο Αθανάσιο Μισσό, ο Δημήτρης Σούρας επέμενε να τον βγάλουν λίγο αργότερα στην οθόνη, ώστε να συζητήσουν λίγο παραπάνω με το προηγούμενο πρόσωπο.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου κατά του Δημήτρη Σούρα

Τότε η πρώτη ενοχλήθηκε και λόγω της βαβούρας που γινόταν, καθώς μιλούσαν όλοι μαζί και οι συνεργάτες της, φώναξε, ζήτησε από όλους να σταματήσουν και ρώτησε τον κύριο Σούρα εάν θα ήθελε να συνεχίσει εκείνος την εκπομπή, διαφορετικά θα έπρεπε να την αφήσει να κάνει τη δουλειά της.

«Σας παρακαλώ... Σας παρακαλώ. Παιδιά... Έχω κι άλλους καλεσμένους, κύριε Σούρα. Έχω τον Αρχιμανδρίτη που περιμένει. Θέλετε να κάνετε εσείς την εκπομπή; Ε τότε αφήστε με λίγο! Έχω τον Αρχιμανδρίτη που περιμένει τόση ώρα, να μιλήσει κι αυτός», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Άγριος καβγάς Σούρα - Μπαλάσκα στο Super Κατερίνα: Έκλεισε έξαλλος την σύνδεση ο αστυνομικός

Παρόμοιο σκηνικό συνέβη και πριν λίγους μήνες

Σε υπόθεση γυναικοκτονίας μετατράπηκε το στυγερό έγκλημα της 43χρονης γυναίκας στο νησί της Σαλαμίνας. Ο φερόμενος ως δράστης είναι, σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών, ο 70χρονος σύντροφό της, αφού εκείνη μερικές ημέρες πριν από το τραγικό γεγονός τον είχε καταγγείλει στις αρχές για κακοποιητική σχέση (δείτε εδώ τι έχει συμβεί αναλυτικά).

Η συγκεκριμένη υπόθεση, όπως και κάθε παρόμοια είδηση, που έχουμε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια, έχει σοκάρει ολόκληρο το πανελλήνιο και προκαλεί οργή για τους δράστες και θλίψη για το θύμα. Για το περιστατικό μίλησε ο δημοφιλής ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας, αλλά και ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας μέσα από την πρωινή εκπομπή, "Super Κατερίνα", και η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, που είχαν οι δύο άνδρες, μετά από ρεπορτάζ, που παρουσιάστηκε για τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης, ήρθαν σε κόντρα. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λογοφέρουν εντόνως και να τσακώνονται, μιλώντας ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς να γίνεται κατανοητό το τι λένε. Η κατάσταση αυτή, που διήρκησε για μερικά λεπτά, έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου, η οποία προσπάθησε σχεδόν αμέσως να τους "βάλει στη θέση τους".

«Κύριε Σούρα, αφήστε με. Δυο λεπτά παιδιά, μη με συγχύζετε. Σας παρακαλώ, αφήστε με να ορίζω τον λόγο. Τι κάνω εγώ εδώ εκτός από τα εμπορικά; Διακοσμητική είμαι; Κύριε Μπαλάσκα, ο λίγος δικός σας! Αφήστε με! Αφήστε με! Τι χαλάρωσε ρε Θέμη; Δε καταλαβαίνει ο τηλεθεατής τίποτα τόσην ώρα. Μιλάνε όλοι μαζί λες και είμαστε εδώ, δε ξέρω κι εγώ τι... κύριε Μπαλάσκα ο λόγος σε εσάς», είπε με πολύ έντονο ύφος και φανερά θυμωμένη η δημοφιλής παρουσιάστρια.