Γιώργος Λιάγκας: «Η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια!» - Τα έχασε ο παρουσιαστής με τις ατάκες του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ

«Είναι μοντάζ του Luben; Είναι ο ίδιος ο Γιώργος Αυτιάς;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια!» - Τα έχασε ο παρουσιαστής με τις ατάκες του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ

O Γιώργος Αυτιάς μέχρι να αποχωρήσει από την παρουσίαση της εκπομπής ''Καλημέρα'', που παρουσιάζει στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ είναι παρών στη θέση του καλύπτοντας την πολύ πρωινή ενημέρωση - επικαιρότητα (δείτε εδώ ποια κυρία θα μπει στη θέση του).

Συχνά λοιπόν, ο δημοσιογράφος αναφέρει μετά το διαφημιστικό διάλειμμα - με την ελληνική σημαία να προβάλλεται - παρόμοια με τα παρακάτω, που είπε πρόσφατα: «Η γαλανόλευκη, η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια. Το τρίπτυχο, που πιστεύουμε όλοι, γιατί χωρίς οικογένεια, χωρίς τη βοήθεια του θεού και χωρίς την ισχυρή πατρίδα δεν πάμε πουθενά».

Το Luben με τη σειρά του αναφέρθηκε με άρθρο του στο τρίπτυχο ''Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια'' και τον Γιώργο Αυτιά. Το εν λόγω απόσπασμα του βίντεο προβλήθηκε την Παρασκευή 22/3 στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Βαγγέλη Περρή να παραθέτουν τα σχόλιά τους.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για το χιουμοριστικό βίντεο του Luben με τον Γιώργο Αυτιά

«Να ρωτήσω κάτι, Αυτό φαντάζομαι είναι μοντάζ του Luben, δηλαδή είναι ένα μοντάζ αυτό; Είναι ο ίδιος ο Γιώργος Αυτιάς ή είναι η τεχνητή νοημοσύνη;» ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Εμένα αυτό το πράγμα με θλίβει, με πειράζει ότι ένας εκπρόσωπος κόμματος βγαίνει και βγάζει αυτόν τον λόγο με φόντο της προεκλογικής του ομιλίας την ελληνική σημαία, την οποία την χρησιμοποιεί όχι ως υποψήφιος αλλά ως παρουσιαστής ειδήσεων.

Δηλαδή έχει την αξιοπιστία, όση μπορεί να έχει ένας παρουσιαστής ειδήσεων, την οποία χρησιμοποιεί για λόγους, που είναι κομματικοί. Δε μου αρέσει αυτό το θέαμα! Δε μπορεί ένας άνθρωπος να χρησιμοποιεί τη δημόσια συχνότητα, γιατί και τα ιδιωτικά κανάλια δημόσια συχνότητα χρησιμοποιούν», συνέχισε ο Βαγγέλης Περρής.

Η ανακοίνωση του Αυτιά για την ενασχόλησή του με την πολιτική

«Πριν αποχωρήσω από αυτό το επάγγελμα, πριν μου κάνει η χώρα την τιμή να φορέσω τη φανέλα της εθνικής - γιατί εκεί δίνεις αγώνα για την κοινωνία… Δεν σκόπευα να πω τίποτα! Δεν είμαι πολιτικός βρε παιδιά! Πρέπει να πάμε κάπου εκεί, τουλάχιστον ένας που να ξέρει οικονομικά. Να είστε καλά, σας αγαπώ πολύ», ακούγεται να λέει ο δημοσιογράφος.