Γιώργος Αυτιάς: Ποια παρουσιάστρια "κλέβει" ο ΣΚΑΙ από τον ΑΝΤ1 για να τον αντικαταστήσει!

"Πόλεμος" για τα μάτια της!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Γιώργος Αυτιάς: Ποια παρουσιάστρια

Μεγάλη ανατροπή σε πρόσωπα και κανάλια φέρνει η αποχώρηση του Γιώργου Αυτιά από την δημοσιογραφία, μετά την απόφαση της ΝΔ να τον εντάξει ως υποψήφιο στις Ευρωεκλογές. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής του Σαββατοκύριακου “Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά”, που επιβεβαίωσε με έναν τρόπο την υποψηφιότητά του αυτή σε πρόσφατη εκδήλωση στην Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών, έφερε όπως είναι λογικό, μεγάλη αναστάτωση στο κανάλι του Φαλήρου που ψάχνει εσπευσμένα έναν αντάξιο αντικαταστάτη του. Ποιος θα είναι εκείνος που θα διαδεχθεί τον επιτυχημένο δημοσιογράφο που για 12 συνεχόμενες χρονιές βρισκόταν πρώτος στην αρένα της τηλεθέασης; Κανένας δεν γνωρίζει.

Οι αρχικές κρούσεις του σταθμού έγιναν εσωτερικά και ένας από τους πρώτους που δέχτηκε πρόταση είναι ο Άκης Παυλόπουλος, όμως εκείνος σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, μέχρις στιγμής δεν έδειξε ιδιαίτερα πρόθυμος να φύγει από την καθημερινή εκπομπή “Σήμερα” με τον Δημήτρη Οικονόμου και να αναλάβει το νευραλγικό πόστο του Σαββατοκύριακου. Στην συνέχεια δέχτηκαν τηλεφώνημα δυο δυνατά γυναικεία ονόματα στον δημοσιογραφικό χώρο, από άλλο όμως τηλεοπτικό μετερίζι. Ποια είναι αυτά; Μαρία Αναστασοπούλου και Φαίη Μαυραγάνη... Οι έμπειρες δημοσιογράφοι και παρουσιάστριες στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ανακοινώσουν τις προθέσεις τους και εάν θα αλλάξουν επαγγελματικό πόστο.

Φαίη Μαυραγάνη: “Πόλεμος” ΣΚΑΙ – ΑΝΤ1 για τα μάτια της!

Η Φαίη Μαυραγάννη

Ένα δυνατό παρασκήνιο διαδοχολογίας του Γιώργου Αυτιά μόλις ξεκίνησε και ένας “πόλεμος” ΣΚΑΙΑΝΤ1 μόλις ξέσπασε με έντονο παρασκήνιο και με θέμα συζήτησης δυο γυναικεία ονόματα. Ποια θα δεχτεί και ποια θα αρνηθεί να μετακομίσει από το Μαρούσι στο Φάληρο;

Μερικές μέρες πριν σας είχαμε ενημερώσει για την πρόθεση - πρόταση του ΣΚΑΙ να πάρει πίσω την Μαρία Αναστασοπούλου, ώστε να αναλάβει την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά. Εξάλλου το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 λήγει στο τέλος Ιουνίου και η δημοσιογράφος που συνεργάζεται για δεύτερη χρονιά με τον Γιώργο Παπαδάκη, είναι ελεύθερη να επιλέξει εάν θα παραμείνει ή όχι στο κανάλι. Οι φήμες ωστόσο που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ότι οι σχέσεις της με τον Γιώργο Παπαδάκη δεν είναι τόσο θερμές όπως τον πρώτο καιρό, ενισχύουν ακόμα περισσότερο την πιθανότητα εκείνη να μετακομίσει από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΙ. Όμως ταυτόχρονα εκκρεμούν για το επόμενο διάστημα πρωτίστως οι συζητήσεις της με τον ΑΝΤ1, που με την σειρά του δεν δείχνει καθόλου πρόθυμος να την αφήσει να φύγει έτσι απλά.

Η Μαρία Αναστασοπούλου

Στο μεταξύ και άλλα κορυφαία δημοσιογραφικά ονόματα πέφτουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων... Το αμέσως επόμενο όνομα που ακούσαμε ότι δέχεται έντονες πιέσεις από την πλευρά του ΣΚΑΙ είναι της Φαίης Μαυραγάνη, δημοσιογράφου – παρουσιάστριας εξίσου επιτυχημένης. Ούτε και εκείνη όμως μέχρι τώρα δεν έχει απαντήσει, καθώς έχει σαν προτεραιότητα το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 που λήγει στο τέλος της σεζόν και πολλοί περιμένουν να ακούσουν από τα χείλη της τι θα αποφασίσει.