Ελένη Μενεγάκη: «Όταν είχε έρθει καλεσμένος στην εκπομπή, μου τη σύστησε και...» - Η αποκάλυψη για την σύντροφο και τον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου

Τι της εκμυστηρεύτηκε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Όταν είχε έρθει καλεσμένος στην εκπομπή, μου τη σύστησε και...» - Η αποκάλυψη για την σύντροφο και τον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου

Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα με την σύντροφό του, Σιμώνη Χριστοδούλου, αφού τα Χριστούγεννα του 2023, λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, της έκανε πρόταση γάμου και έκτοτε σχεδιάζουν όλες τις λεπτομέρειες για το μυστήριο και το γλέντι.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, τον Σεπτέμβριο που έρχεται. Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί, περίπου έξι, και γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς "Τατουάζ", όπου εκείνη είχε αναλάβει το make up των πρωταγωνιστών. Όλο αυτό το διάστημα διατηρούσαν χαμηλούς τόνους, όμως το μονόπετρο στο χέρι της καλής του (δείτε το εδώ) πρόδωσε το μυστικό τους και έτσι τώρα όλοι συζητούν για τον γάμο τους.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον Ανδρέα Γεωργίου και την σύντροφό του

Η Ελένη Μενεγάκη, μάλιστα, το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Μαρτίου, μέσα από την εκπομπή της, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, αποκάλυψε πως είχε γνωρίσει την κοπέλα πρόσφατα, καθώς ο ηθοποιός και σκηνοθέτης την είχε πάρει μαζί του στο πλατό όταν βρέθηκε καλεσμένος (δείτε εδώ). Ανέφερε και τι της είπε για εκείνη.

«Όταν είχε έρθει καλεσμένος στην εκπομπή μου, ήταν μαζί του και μου τη σύστησε και με έναν τρόπο μου το είπε. Δεν μου είπε παντρευόμαστε αύριο, αλλά ότι είναι ο άνθρωπός του, η σχέση του και... Είναι πολύ ωραίο ζευγάρι!», είπε χαρακτηριστικά.

Η δήλωση του Χρήστου Λούλη για τον γάμο τους

Για τον γάμο αυτό μίλησε και ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα του σειρά, Famagusta, στην εκπομπή Super Κατερίνα, λέγοντας:

«Μου έχει πει ο Αντρέας Γεωργίου για τον γάμο του. Είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός, το οποίο μοιράστηκε. Δεν έκανε ανακοίνωση, απλά ήρθε η κουβέντα κάπως. Ο Ανδρέας και η Σιμώνη, που τη γνωρίζω κι εκείνη, είναι δύο πολύ γλυκά παιδιά. Η ώρα η καλή τους εύχομαι, τους το έχω πει και από κοντά, τους το εύχομαι και από εδώ».