Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Λιάγκα: «Είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος αλλά το επαγγελματικό είναι διαφοερτικο...» - Τι απαντά στο ενδεχόμενο να συνεργαστούν

«Δεν με φοβίζουν οι αποχωρήσεις από το Πρωινό...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Λιάγκα: «Είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος αλλά το επαγγελματικό είναι διαφοερτικο...» - Τι απαντά στο ενδεχόμενο να συνεργαστούν

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσου παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το πρωί της Παρασκευής 22/3. Η γνωστή Influencer, εθεάθη σε γνωστό εστιατόριο όπου κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον Στάθη Σχίζα.

Οι δηλώσεις της Παναγιώταρου για τον Λιάγκα και "Το Πρωινό"

Η ίδια αναφέρθηκε στην συνάντηση αυτή, ενώ μίλησε για την κρυοσυντήρηση ωαρίων που έχει κάνει ενώ αποκάλυψε αν της έχει γίνει πρίταση να συμμετέχει στο Πρωινό του ANT1. Μάλιστα αναφέρθηκε και στην φιλία της με τον Γιώργο Λιάγκα καθώς έχουν πάει διακοπές μαζί στο Ντουμπάι.

«Είναι λογικό να υπάρχουμε και να συνυπάρχουμε σε κάποια μέρη, ειδικά αν έχουμε κοινούς γνωστούς και φίλους. Η αποψινή μας συνάντηση ήταν τυχαία, είπαμε ένα απλό "γεια" τυπικό» ανέφερε αρχικά για τον Στάθη Σχίζα.

«Η κρυοσυντήρηση ωαρίων ήταν μια διαδικασία που την σκεφτόμουν αρκετό καιρό. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορώ να κάνω στον εαυτό μου, σε αυτή την ηλικία» πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Την "έλουσαν" με γαρύφαλλα χορεύοντας "καυτό" τσιφτετέλι- Με εξώπλατο και εντελώς εφαρμοστό φόρεμα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Δεν μου έχει γίνει επίσημη πρόταση για να κάνω τα εμπορικά στην εκπομπή του Πρωινού. Σαν φίλοι έχουμε συνυπάρξει με τον Γιώργο Λιάγκα, έχουμε κάνει και διακοπές μαζί στο Ντουμπάι, είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος. Το επαγγελματικό κομμάτι είναι κάτι διαφορετικό, δεν μπορώ να ξέρω πως θα είναι η συνεργασία μας. Δεν με φοβίζουν οι αποχωρήσεις από το Πρωινό, ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική προσωπικότητα» σημ,πλήρωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η εξομολόγηση της για την κρυοσυντήρηση ωαρίων

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν από μερικές ημέρς βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων, έκανε και μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση για την μητρότητα, αποκαλύπτοντας πως πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων.

«Το θέμα παιδί είναι κάτι που με απασχολεί σίγουρα και είναι κάτι που θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μία περίοδο που ετοιμάζομαι να κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων. Σκόπευα να το μοιραστώ με τον κόσμο, γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ καλό, είμαστε πολύ τυχερές που υπάρχει στις μέρες μας. Ενθαρρύνω την κάθε γυναίκα να το κάνει, γιατί έχεις περισσότερη ασφάλεια στο θέμα της μητρότητας.

Δεν το σκέφτομαι απαισιόδοξα. Απλά είναι κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια. Είμαι στην κατάλληλη ηλικία, στα 31 μου πια, αισθάνομαι ότι είναι το καλύτερο δώρο που μπορώ να κάνω στον εαυτό μου», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.