Αλεξία Μουστάκα: «Στις πρόβες με φώναζαν Σωτήρη» - Η σπάνια εξομολόγηση για τους γονείς της

Τα ενθύμια που κράτησε και από τους δύο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αλεξία Μουστάκα: «Στις πρόβες με φώναζαν Σωτήρη» - Η σπάνια εξομολόγηση για τους γονείς της

Η Αλεξία Μουστάκα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha για τους θεατρικούς ρόλους της, για την απώλεια των γονιών της, Σωτήρη Μουστάκα και Μαρίας Μπονέλου, αλλά και για τα ενθύμια που κρατάει από εκείνους μέχρι σήμερα.

«Δεν μου έχει γίνει κάποια τηλεοπτική πρόταση. Επειδή ασχολούμαι με το θέατρο, και μου αρέσει πολύ, κι εγώ δεν το έχω κυνηγήσει. Νομίζω ότι με προτιμώ σε κωμικούς ρόλους. Στις πρόβες με φωνάζανε Σωτήρη. Του άρεσε πολύ σαν ιδέα», είπε αρχικά η Αλεξία Μουστάκα αναφερόμενη στο γεγονός ότι ακολούθησε την υποκριτική, όπως και οι γονείς της.

Στη συνέχεια μίλησε για το πρώτο διάστημα μετά την απώλεια του Σωτήρη Μουστάκα και της Μαρίας Μπονέλου: «Έχω ενθύμιο και από τον μπαμπά μου αλλά δεν θέλω να σας πω ποιο είναι. Έχω και από τη μαμά μου και από τον μπαμπά μου, δεν μπορώ να πω. Πάντα συγκινούμαι όταν τους σκέφτομαι. Η αρχή ήταν απίστευτα δύσκολη, απλά σιγά σιγά συνηθίζεις στην ιδέα. Εννοείται ότι σου έρχονται μνήμες και διάφορες καταστάσεις που έχεις ζήσει, σε πιάνει το παράπονο και το κλάμα».

Δείτε επίσης: Η Αλεξία Μουστάκα ξεκαθαρίζει για τον πατέρα της: «Δεν είχε κάνει διαθήκη, δεν ξέρω από πού τα βγάζουν αυτά»

Τι θυμάται από τους γονείς της η Αλεξία Μουστάκα

Η Αλεξία Μουστάκα αναφέρθηκε επίσης στα πράγματα που θυμάται από εκείνους. «Από την μητέρα μου θυμάμαι κυρίως τα ταξίδια. Με τον πατέρα μου περισσότερο θυμάμαι τις συνεργασίες και τον τρόπο που με κοίταζε επάνω στη σκηνή. Αισθανόμουν μια ασφάλεια, μια σιγουριά», είπε μεταξύ άλλων, ενώ σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα για την περιουσία του αείμνηστου ηθοποιού, δήλωσε εμφατικά: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν έχει αφήσει καν διαθήκη ο πατέρας μου. Καμία σχέση, αυτό πρώτη φορά το ακούω...».