Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Υπήρχε πολλή στεναχώρια για όλο αυτό!» - Ξεκαθαρίζει πρώτη φορά τις φήμες χωρισμού με τη σύντροφό του

«Υπάρχει ένα παιδί στη μέση, οπότε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 22/3 με τον γνωστό σεφ να αναφέρεται μεταξύ άλλων στα πρόσφατα σενάρια χωρισμού με τη σύντροφό του, Μαριέττα Ντάνα.

Η σχέση του ζευγαριού κρατάει πάνω από μια δεκαετία και μάλιστα τα τελευταία χρόνια απέκτησαν μαζί και ένα παιδί. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος λοιπόν από τη μεριά του διαψεύδει την είδηση χωρισμού και μάλιστα ζητάει την προσοχή των δημοσιογράφων για τόσο ευαίσθητες ειδήσεις, ιδίως όταν υπάρχουν παιδιά στη μέση.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Πήγα να πεθάνω τρεις φορές από υπερβολική δόση ηρωίνης»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκαρμούτσου για τις φήμες χωρισμού

«Με το που ήρθε το παιδί στη ζωή συνειδητοποίησα για πρώτη φορά τι θα πει ανιδιοτελής αγάπη. Μου φόρτωσαν και νέα σχέση. Εντάξει, σίγουρα στεναχωρήθηκα γιατί είμαι και ένας άνθρωπος που δε δίνω δικαίωμα σε κανέναν όλα τα χρόνια να λέει πράγματα για την προσωπική μου ζωή.

Ήταν δημοσιεύματα που δεν είχαν καμία ισχύ, υπάρχει ένα παιδί στη μέση, οπότε ο οποισδήποτε έγραφε κάτι θα έπρεπε να το διασταυρώσει, να πάρει ένα τηλέφωνο. Με πήρε ένα site προς τιμήν του, αφού είχαν γραφτεί και πολλαπλασιαστεί όλα αυτά. Αυτοί ήταν οι πρώτοι, που έγραψαν ότι δεν ισχύει. Υπήρχε πολλή στεναχώρια για όλο αυτό.

Η Μαριέττα στη αρχή δεν τα αντιμετώπισε πολύ ψύχραιμα και είναι λογικό. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην διαψεύσω και δεν βγήκα την πρώτη μέρα, γιατί ήμουν αρκετά στεναχωρημένος, τη δεύτερη φορά δεν υπήρχε περίπτωση να μην το κάνω.

Γενικά είμαι δύσκολος σύντροφος και δοτικός. Όποιος λέει ότι δεν έχει φλερτάρει με την απιστία νομίζω ότι δε λέει την αλήθεια, είναι κάτι φυσιολογικό να φλερτάρεις με την απιστία, δε σου λέω ότι είναι φυσιολογικό να απιστήσεις», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.