Έξαλλος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Έφη Θώδη: «Είναι άδικο, γιατί να πεις την κακία σου;»

«Είναι ντροπή να λέει τέτοιες κουβέντες...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Έφη Θώδη:  «Είναι άδικο, γιατί να πεις την κακία σου;»

Άλλο ένα αρνητικό σχόλιο για το τραγούδι, Ζάρι, έλαβε η Μαρίνα Σάττι, αυτή την φορά από την Έφη Θώδη, η οποία σε δηλώσεις της, στην εκπομπή Super Κατερίνα, ξέσπασε κατά της Σάττι εξαπολύοντας τα πυρά της τόσο προς την τραγουδίστρια όσο και προς το κομμάτι (δείτε εδώ τι είπε).

Έξαλλος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τις δηλώσεις της Έφης Θώδη

Οι δηλώσεις αυτές προβλήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 22/3, και στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να γίνεται έξαλλος, στο άκουσμα της φράσης "γατοξέρασμα", αφού θεώρησε ότι ο χαρακτηρισμός αυτός είναι άδικος για την Μαρίνα Σάττι.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024 - «Καταπέλτης» η Χρυσηίδα Δημουλίδου για το Zari: «Αλλάξτε το βίντεο άμεσα»

«Είναι ντροπή αυτά τα λόγια και για μια γυναίκα που τραγουδάει και είναι μεγαλύτερης ηλικίας για μια κοπέλα που είναι αξιοπρεπέστατη, που βγάζει την Ελλάδα προς τα έξω. Είναι ντροπή να λέει τέτοιες κουβέντες. Είναι κρίμα που παίξαμε και τις δηλώσεις. Είναι άδικο...Μπορεί να μη σου αρέσει, μην πεις την απόψή σου, γιατί να πεις την κακία σου; Αυτό είναι κακία» είπε φανέρα εκνευρισμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το ξέσπασμα του Περικλή Κονδυλάτου για το "Ζάρι"

Ωστόσο αυτό δεν ήταν το μοναδικό αρνητικό σχόλιο για το τραγούδι που θα εκποσωπήσει την χώρας μας φέτος, στην Eurovision. Πριν από μερικές ημέρες και ο Περικλής Κονδυλάτος, είχε ένα έντονο ξέσπασμα μέσα από την κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού.

«Φέρνουν ξενόφερτα στοιχεία στην Ελλάδα λες και όσοι είμαστε εδώ είμαστε παρακατιανοί. Γενικότερα απαξιώνουμε οτιδήποτε ελληνικό. Γιατί βρε παιδιά τόσο μίσος με την Ελλάδα; Τι σας έχει κάνει η Ελλάδα; Ωραία χώρα είναι, σπουδαία χώρα είναι, μόνο σπουδαίους ανθρώπους δεν έχει. Δεν θα μπορούσα να ντύσω τη Μαρίνα Σάττι γιατί δεν με εμπνέει το τραγούδι...», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Αυτό το βίντεο κλιπ δίνει μια εικόνα για τη χώρα μου που εμένα δεν μου αρέσει. Δεν θέλουμε η Ελλάδα να είναι μια γύφτικη χώρα. Εγώ αυτό είδα, είδα μια γυφτιά...» πρόσθεσε.