Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Χαμογελαστός στο κρεβάτι του νοσοκομείου - Η πρώτη του φωτογραφία μετά το έμφραγμα

Ο ηθοποιός - καλός του φίλος που τον επισκέφτηκε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης νοσηλεύεται σε κρατικό νοσοκομείο μετά από έμφραγμα, που υπέστη με τον ηθοποιό να έχει στο πλευρό του αγαπημένα του πρόσωπα, όπως τη Βίκυ Σταυροπούλου που ήταν παρούσα τη στιγμή, που εμφάνισε τα συμπτώματα.

Μέσα από φωτογραφία, που δημοσίευσε την Παρασκευή 22/3 η Δανάη Μπάρκα έγινε γνωστό, πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Στη συνέχεια της ημέρας, στο νοσοκομείο βρέθηκε και ο Κώστας Κόκλας.

Η φωτογραφία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μέσα από το νοσοκομείο

Οι δύο ηθοποιοί είναι και πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα, παίζουν μαζί στη θεατρική παράσταση ''Μπαμπάδες με ρούμι'', στην οποία θα γίνουν έκτακτες αλλαγές. Κόκλας και Χατζηπαναγιώτης φωτογραφήθηκαν μαζί με το στιγμιότυπο να δημοσιεύεται στο instagram.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης - Νοσοκομείο

Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για την κατάσταση της υγείας του

«Σας ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα. Γιατί από χθες και σήμερα το πρωί πια έγινε γνωστό πως ο Χρήστος είναι στο νοσοκομείο, πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα όμως είναι πολύ καλά. Την Τετάρτη το βράδυ υπέστη ένα έμφραγμα, τώρα είναι καλά, όσο μπορεί να είναι σε αυτήν την κατάσταση. Όλα αναλυτικά από εβδομάδα μπορούσε να τα πούμε.

Ο μόνος λόγος που λέω τι έχει συμβεί, γιατί τα μηνύματα είναι πάρα πολλά, έγινε και γνωστό. Εμείς χθες όπως είδατε δεν είπαμε κάτι. Εγώ τον είδα και κάναμε τις αγκαλιές μας. Είναι στο νοσοκομείο Γεννηματάς εκτός κινδύνου. Είναι σε μία ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείτε και τα νεότερα φαντάζομαι θα τα μάθουμε τις επόμενες ημέρες. Βγήκε και ανακοίνωση από το θέατρο ότι δεν θα γίνουν οι παραστάσεις», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.

«Δεν ήταν μόνος, ήταν με την μαμά μου. Ήταν κάτι που συνέβη εντελώς ξαφνικά. Οπότε αντιλήφθηκαν αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά, εντελώς τυχαία και γρήγορα και ξαφνικά. Πέρασε κάποιες δύσκολες φάσεις και στιγμές τις οποίες εκείνος θα αποφασίσει αν θα το πει», συμπλήρωσε την Παρασκευή 23/3/24 στον αέρα του Πάμε Δανάη.