Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Θα αντικατασταθεί στην παράσταση που πρωταγωνιστεί - Ποιος θα πάρει τη θέση του

Λόγω της κατάστασης της υγείας του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρίσκεται τα τελευταία δύο 24ωρα στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη έμφραγμα και η Δανάη Μπάρκα, με την οποία έχει πολύ στενή σχέση ο ηθοποιός, θέλησε να πει κάποια λόγια για την κατάστασή του και πώς συνέβησαν όλα, μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Παρασκευής 22/3 (δείτε εδώ).

Λίγο αργότερα, επανήλθε στο θέμα με μία ακόμη ενημέρωση, αποκαλύπτοντας πως επειδή ο καλός της φίλος θα πρέπει να λείψει για κάποιο διάστημα από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, θα αντικατασταθεί τις επόμενες ημέρες από κάποιο άλλο πρόσωπό.

Ποιος θα αντικαταστήσεις τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση που πρωταγωνιστεί

«Να σας ευχαριστήσω για άλλη μία φορά για τα πάρα πολλά μηνύματα για την υγεία του Χρήστου και να σας πω σε αυτό το σημείο ότι, επειδή η παράσταση "Μπαμπάδες με ρούμι", όπως έγινε γνωστό με την επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου Αλίκη, δεν θα γίνει μέχρι την Κυριακή, από την Τετάρτη, επειδή μιλάμε για ένα θέατρο που είναι γεμάτο μέχρι και ένα μήνα μετά, θα γίνει μία αντικατάσταση μέχρι και κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει από τον Μιχάλη Ρέππα που έχει γράψει και το έργο. Από εβδομάδα θα γίνει και ανακοίνωση», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: «Τα μάτια μου τρέχουν ποτάμι» - ''Ραγίζει'' καρδιές η Μπάρκα με την ανάρτησή της για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Η ανακοίνωση του θεάτρου

«Σας ανακοινώνουμε πως δυστυχώς οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» δεν θα πραγματοποιηθούν έως το τέλος του Μαρτίου λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την επανέναρξη των παραστάσεων. Απολογούμαστε για την αναστάτωση. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση».