Συγκινεί η Έλενα Τσαγκρινού για την αποβολή της: «Πολλές στιγμές σκέφτηκα: “Γιατί σ' εμένα;”»

Η αποκάλυψη για το δώρο από τον σύντροφό της και για τον γάμο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Συγκινεί η Έλενα Τσαγκρινού για την αποβολή της: «Πολλές στιγμές σκέφτηκα: “Γιατί σ' εμένα;”»

H Έλενα Τσαγκρινού μίλησε στην εκπομπή Fay's Time και τον Χρήστο Λυσσέα για την ευχάριστη περίοδο που βιώνει στο πλευρό του DJ Stephan, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν όταν η πρώτη της εγκυμοσύνη δεν ολοκληρώθηκε. Παράλληλα αφήνει αιχμές για ιατρικά λάθη που έγιναν, ενώ αποκαλύπτει το δώρο που της έκανε ο μέλλων σύζυγός της, και φυσικά λεπτομέρειες για τον γάμο της,

Η τραγουδίστρια αρχικά μίλησε για το νέο σπίτι στο οποίο μετακόμισε στο Πόρτο Ράφτη, αλλά και τις άσχημες αναμνήσεις από την πρώτη φορά που έκανε ένα αντίστοιχο βήμα. «Η πρώτη μου μετακόμιση στο Πόρτο Ράφτη ήταν άσχημη γιατί προέκυψε η αποβολή. Ήταν τεράστιο το σοκ γιατί στο μυαλό μας ήμασταν για πρώτη φορά γονείς, περιμέναμε πώς και πώς όλα να πάνε καλά. Μας έκανε εντύπωση, λέγαμε ότι δεν μπορεί να τύχει κάτι άσχημο», είπε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού.

Και συμπλήρωσε: «Είναι ένα μικρό πένθος έως μεγάλο θα έλεγα. Υπήρξαν πολλές στιγμές που σκέφτηκα: “Γιατί σ' εμένα; Γιατί να μου συμβεί κάτι τέτοιο”; Άντλησα δύναμη από τον Κώστα (σ.σ. o DJ Stephan ονομάζεται Κώστας Στεφανίδης), γιατί μου συμπαραστάθηκε πιο πολύ απ' όλους, μου έδωσε δύναμη η πίστη στο Θεό και στο ότι οι άνθρωποι μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα. Εκεί έψαξα να βρω την Έλενα που ξέρω ότι έχει δύναμη και τα καταφέρνει».

Δείτε επίσης: Έλενα Τσαγκρινού: Χέρι χέρι με τον Dj Stephan - Νέα έξοδος για την εγκυμονούσα και τον σύντροφό της

Οι αιχμές της Έλενας Τσαγκρινού για τον γιατρό της πρώτης εγκυμοσύνης της

Η Έλενα Τσαγκρινού ανέφερε στη συνέχεια ότι στην εγκυμοσύνη είναι πολύ βασικό να έχεις στο πλευρό σου έναν ικανό γιατρό, καθώς και ότι τον βρήκε με την τρίτη. «Είναι πολύ δύσκολο να βρεις τον κατάλληλο γιατρό. Εμείς τον βρήκαμε στην τρίτη προσπάθεια. Σίγουρα δεν πήραμε σωστές κατευθύνσεις 100% από τον πρώτο γιατρό. Κάποια πράγματα δεν τα ήξερα κι εγώ ως νέα μαμά. Αν τα γνώριζα μπορεί να το είχαμε προλάβει» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια προέκυψε η πρόταση γάμο ωστόσο, καθώς και η δεύτερη εγκυμοσύνη, με το ζευγάρι να ατενίζει πλέον το μέλλον με αισιοδοξία. Όσο για το δώρο που δέχτηκε από τον σύντροφό της, η Έλενα Τσαγκρινού σημείωσε: «Πήγε και μου πήρε έναν υπέρηχο για το σπίτι για να μη δίνουμε 50 ευρώ κάθε φορά, κάθε βράδυ ακούμε την καρδούλα του». Όπως κατέληξε, σκέφτονται να κάνουν πρώτα πολιτικό γάμο, και μετά θα κάνουν τον θρησκευτικό μαζί με την βάφτιση.