Έλενα Τσαγκρινού - Dj Stephan: Διώροφο με πισίνα! Βίντεο από το καινούργιο τους σπίτι

Εκεί θα μείνουν με το μωράκι τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλενα Τσαγκρινού - Dj Stephan: Διώροφο με πισίνα! Βίντεο από το καινούργιο τους σπίτι

H Έλενα Τσαγκρινού με τον Dj Stephan λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά (δείτε το βίντεο την ώρα που είδαν το τεστ εγκυμοσύνης), αποφάσισαν να μετακομίσουν σε καινούργιο σπίτι. Μάλιστα, εικόνες από το εσωτερικό του έδειξαν τόσο μέσα από το βίντεο που δημοσίευσαν στο Youtube, όσο και μέσα από το Instagram.

Μπορεί να πέρασαν αρκετά δύσκολες στιγμές όταν δυστυχώς έχασαν το πρώτο τους μωράκι πριν ακόμα γεννηθεί, ωστόσο χαμογελούν ξανά, με την τραγουδίστρια να διανύει τους πρώτους μήνες κύησης.

Αυτό είναι το καινούργιο σπίτι Τσαγκρινού - Stephan

Όπως είδαμε από τις αναρτήσεις που έχουν κάνει, πρόκειται για ένα διώροφο σπίτι πολύ φωτεινό και νεανικά διακοσμημένο. Η κουζίνα είναι μαύρη, ενώ όλα σχεδόν τα δωμάτια βλέπουν τον κήπο.

Το διαμέρισμα τους είναι μέσα σε οικόπεδο μαζί με άλλη που έχουν κοινή πισίνα με γκαζόν.



Η εξομολόγηση Τσαγκρινού και Dj Stephan για την αποβολή

Η Έλενα Τσαγκρινού με τον σύντροφό της Dj Stephan δημοσίευσαν ένα βίντεο στο Youtube όπου μίλησαν για την δύσκολη περίοδο που βίωσαν όταν έχασαν το μωράκι που περίμενα.

«Το θέμα μας είναι "αποβολή και εγκυμοσύνη", πως από το ένα στάδιο που ήμασταν ψυχολογικά σκατά, φτάσαμε να είμαστε πάρα πολύ καλά, σε πολύ καλό στάδιο, το τέλειο θα είναι όταν γεννηθεί το μωρό», ανέφερε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού.

«Τον περασμένο Μάιο, η Έλενα έμεινε για πρώτη φορά έγκυος. Μάθαμε τα χαρμόσυνα με ένα τεστ εγκυμοσύνης... ήμασταν πολύ χαρούμενοι και πολύ έτοιμοι, είχαμε αποφασίσει να κάνουμε παιδί. Φύγαμε από την Αθήνα γιατί θέλαμε να κάνουμε οικογένεια», εξομολογήθηκε ο Dj Stephan.

«Ξεκινήσαμε μια πολύ ωραία μέρα, χαρούμενη με ωραία διάθεση και ήταν και καλοκαίρι και πήγαμε στον γιατρό για να ακούσουμε για πρώτη φορά την καρδούλα του μωρού. Ήμασταν και οι δυο πολύ χαρούμενοι. Πάμε να κάνουμε τον υπέρηχο, είχα βγάλει το κινητό να βγάλω βίντεο για να το ανεβάσω όταν το ανακοινώσουμε, περιμένουμε να ακούσουμε την καρδιά, περιμένουμε τον γιατρό να μας πει κάτι. Καρδούλα δεν ακούμε... Λέω γιατρέ όλα καλά;», συμπλήρωσε.

«Όπως ήμουν ξαπλωμένη και αγχωμένη, ο γιατρός δε μίλαγε, "παγωτό" και μας λέει, "παιδιά, δυστυχώς δεν ακούω την καρδούλα», αποκάλυψε η Έλενα.

«Νόμιζα ότι μας έκανε κάποια πλάκα. Μετά σκέφτομαι ότι αποκλείεται να κάνει πλάκα δεν είμαστε φίλοι. Ρωτήσαμε τι πρέπει να κάνει. Μας είπε ότι πρέπει να ρίξει το έμβρυο. Ήμασταν στην 7η εβδομάδα», είπε ο σύντροφός της.

Το ζευγάρι ωστόσο προσπάθησε πολύ σύντομα να αποκτήσει παιδάκι και τελικά τα κατάφερε. Πλέον η Έλενα Τσαγκρινού δεν κρύβει την κοιλίτσα της.