Ελένη Τσολάκη: «Ήταν ισοπεδωτικό, απαξιωτικό και στα όρια του απάνθρωπου, δεν μπορούσα να βρω ένα συναίσθημα»

Δεν μάσησε τα λόγια της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη: «Ήταν ισοπεδωτικό, απαξιωτικό και στα όρια του απάνθρωπου, δεν μπορούσα να βρω ένα συναίσθημα»

Τη χθεσινοβραδινή συνέντευξη που παραχώρησαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου σχολίασαν στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού». Με αυτήν την αφορμή, η Ελένη Τσολάκη τοποθετήθηκε για την «Στιγμή της αλήθειας», που παρουσίαζε η Ευγενία Μανωλίδου, και μόνο καλά λόγια δεν είχε να πει. Μεταξύ άλλων τη χαρακτήρισε οριακά «απάνθρωπη».

«Μιας και μιλάμε τις τελευταίες μέρες για την σκληρή κριτική που δέχεται ο νέος κόσμος που μπαίνει στα media, η Ευγενία Μανωλίδου αν θυμάμαι καλά όταν μπήκε στον χώρο κι έκανε τη “Στιγμή της Αλήθειας” και αν δεν άκουσε... Άλλο να κάνεις μία κριτική για το παιχνίδι και να πεις ότι δεν μου αρέσει και είναι ένα χοντρό reality. Γιατί ουσιαστικά για εμένα αυτό ήταν, ένα πολύ χοντροκομμένο reality, ισοπεδωτικό, απαξιωτικό και στα όρια του απάνθρωπου. Δεν μπορούσα να βρω ένα συναίσθημα που να πλησιάζει την ανθρώπινη υπόσταση» είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε επίσης: Ελένη Τσολάκη: «Θεωρώ ότι δεν έχει ούτε δεύτερη σκέψη, ούτε κάτι κρύβει από πίσω...» - Η απάντησή της για το τηλεοπτικό της μέλλον και την Ιωάννα Μαλέσκου

Θα παρουσίαζε η Ελένη Τσολάκη τη Στιγμή της Αλήθειας;

Σε μία υποθετική ερώτηση, ωστόσο, αν θα παρουσίαζε εκείνη τη στιγμή της αλήθειας στη θέση της Ευγενίας Μανωλίδου, η Ελένη Τσολάκη ήταν πιο διαλλακτική. «Η τηλεόραση αλλάζει. Κάθε δεκαετία έχει κάτι διαφορετικό. Δεν μπορώ να απαντήσω υποθετικά αν θα το παρουσίαζα γιατί μπορεί πριν από δέκα χρόνια, όπως ήταν τότε δεδομένη η τηλεόραση και τα πράγματα και όπως θα μου το παρουσίαζαν, μπορεί να είχα πειστεί και να έλεγα ότι πάμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η Ελένη Τσολάκη κατέληξε λέγοντας: «Ενήλικες ήταν οι άνθρωποι που συμμετείχαν και εις γνώση τους θα γίνονταν όλα, οπότε μπορεί να έλεγα και ναι. Ο τρόπος, όμως, που το είδαμε στο τέλος και αυτό που έχει μείνει, εκτός από κακό, ήταν και πάρα πολύ σκληρό».