Ελένη Τσολάκη: «Θεωρώ ότι δεν έχει ούτε δεύτερη σκέψη, ούτε κάτι κρύβει από πίσω...» - Η απάντησή της για το τηλεοπτικό της μέλλον και την Ιωάννα Μαλέσκου

Συνεχίζει του χρόνου;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη: «Θεωρώ ότι δεν έχει ούτε δεύτερη σκέψη, ούτε κάτι κρύβει από πίσω...» - Η απάντησή της για το τηλεοπτικό της μέλλον και την Ιωάννα Μαλέσκου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day παραχώρησε το πρωί της Παρακευής 22/3, η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια μίλησε για το συμβόλαιο και το τηλεοπτικό της μέλλον και σχολίασε τα όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για τον όρο "πεζοδρόμιο".

Η Ιωάννα Μαλέσκου, πριν από λίγες ημέρες, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και απάντησε για τη δήλωση που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για την καριέρα της και την ξαφνική της εμφάνιση στην τηλεόραση, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός πως κάποιοι λένε πως έχει κάνει "πεζοδρόμιο".

Το σχόλιο της Ελένης Τσολάκη για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Το συμβόλαιό μου λήγει. Δεν έχω κάνει ακόμα καμία συζήτηση. Νομίζω ότι πρώτα ο Θεός, ας περάσει και ο Μάρτιος και μετά θα τα δρομολογήσουμε όλα» αποκάλυψε σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε η Ελένη Τσολάκη για την τρανσφοβική επίθεση: «Αισθάνομαι ντροπή, τρόμαξα όταν το είδα»

«Κατάλαβα πώς το είπε η Ιωάννα και πιστεύω ότι δεν έχει ούτε δεύτερη σκέψη, ούτε κάτι κρύβει από πίσω του όλο αυτό που εξέφρασε. Εγώ θεωρώ και ήθελα να μιλήσω και για εμένα και για όλους τους ανθρώπους αυτής της δουλειάς που ξέρω και να πω ότι είναι παράσημο για εμάς γιατί καλώς ή κακώς μας έχει μάθει πολλά. Έχει και τα κακά του, έχει και μερικά καλά. Ειναι η εμπειρία και η ωριμότητα που αποκτάς με το πέρασμα του χρόνου» είπε η Ελένη Τσολάκη.

Τι δήλωσε για την μετάβαση της στο "καθημερινό"

Πριν από μερικές εβδομάδες η Ελένη Τσολάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού στο Youtube, και μίλησε για την καθημερινή πρωινή ζώνη την οποία έχει αναλάβει στο κανάλι του Open αλλά και για την ενημέρωση στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Δεν έβλεπα την μετάβαση στο καθημερινό σαν δικαίωση. Δεν αισθάνομαι δηλαδή ότι περίμενα για να δω πως θα μου πάει ή, αν θα γύριζα τον χρόνο πίσω, θα το ξαναέκανα. Ήταν κάτι που προέκυψε. Ήταν κάτι που, όταν έφυγε η Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN, που θα έκανε το πρωινό, μου έγινε η πρόταση αυτή και αποφάσισα να το κάνω. Νιώθω καλά στην εκπομπή, αισθάνομαι καλά με τα παιδιά που είναι μπροστά και κάνουμε παρέα.

Νομίζω πως όλοι σκεφτόμαστε, λίγο ή πολύ, την ευρύτερη κοινωνική αλλαγή και δεν γίνεται διαφορετικά. Εμείς παίζουμε και την επικαιρότητα πια, έχοντας εντάξει το κομμάτι της καθημερινά. Επειδή το ξανάκανα την πρώτη χρονιά του Σαββατοκύριακου, τότε που ήταν σε πάρα πολύ μεγάλη έξαρση οι γυναικοκτονίες και το metoo, δεν μπορούσαμε να το εξαιρέσουμε από την σκαλέτα. Το metoo συγκεκριμένα είχε και το ένα ποδαράκι του στο lifestyle.