Γιώργος Λιάγκας & Βαγγέλης Περρής "άδειασαν" την Ιωάννα Μαλέσκου: «Μπορεί να μην ακούς αυτά που λέει, αλλά είναι πολύ όμορφη!»

«Απλώς έχει παρασυρθεί από αυτό που της είπαν όλοι, ότι "τι ωραία που τα λέει". Το πίστεψε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας & Βαγγέλης Περρής

Η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και απάντησε για τη δήλωση που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για την καριέρα της και την ξαφνική της εμφάνιση στην τηλεόραση, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός πως κάποιοι λένε πως έχει κάνει "πεζοδρόμιο".

«Είδα το απόσπασμα με τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου και από αυτό που φαίνεται, όπως το είδα, δεν το είπε για κακό. Δίνεται πολύ μεγάλη διάσταση από πού ξεκινάει κάποιος, δηλαδή άκουσα πολλά να λέγονται με αφορμή τη δική μου πορεία και αν ήρθα από το πουθενά. Κανένας δεν έρχεται από το πουθενά.

Επίσης, δε σημαίνει ότι κάποιος για να γίνει παρουσιαστής σώνει και ντε θα πρέπει να έχει ξεκινήσει από το κομμάτι της δημοσιογραφίας. Άκουσα να λένε ότι έχω κάνει "πεζοδρόμιο’" που δεν μου αρέσει σαν όρος να σας πω. Εννοούν μάλλον το κομμάτι του ρεπορτάζ, όλο αυτό το τρέξιμο. Καλό είναι να αφήνουμε το κομμάτι της σύγκρισης, τις ταμπέλες και τους χαρακτηρισμούς και να αφήνουμε τον καθένα με το δικό του άστρο να ακολουθήσει τη διαδρομή του ρε παιδιά. Υπάρχει χώρος για όλους μας. Όταν είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου δεν σε αγγίζει τίποτα. Δεν στενοχωρήθηκα. Είναι άσχημο γι' αυτούς που τα λένε», είπε χαρακτηριστικά.

Κόλαφος ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής κατά της Ιωάννας Μαλέσκου

Τις δηλώσεις της σχολίασαν αργότερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής, οι οποίοι την κατακεραύνωσαν, τονίζοντας πως είναι πολύ όμορφη γυναίκα, αλλά κανείς δεν ακούει όσα λέει, διότι λέει πολλά...

«Πολύ όμορφη! Μπορεί να μην ακούς αυτά που λέει, αλλά είναι πολύ όμορφη!», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας μετά το παραπάνω απόσπασμα, με τον Βαγγέλη Περρή να λέει:

«Απλώς να της θυμίσουμε, ότι το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν. Δηλαδή όλο αυτό θα μπορούσε να το πει σε δύο πολύ ωραίες προτάσεις. Απλώς έχει παρασυρθεί από αυτό που της είπαν όλοι, που δεν την "πολέμησαν", ότι "τι ωραία που τα λέει". Το πίστεψε. Το θέμα της δεν είναι να πει κάτι, είναι να πει κάτι πολύ. Λέει… λέει… λέει… και αυτό που λέει δεν το εκφράζει τελικά σωστά, γιατί είναι το φαινόμενο που λες εσύ, ότι τη βλέπεις αλλά δεν την ακούς. Όταν όμως κάνεις ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, θες να τον ακούς και τον άλλον και είναι πολύ βαρετό».

«Αυτό αγόρασαν όταν την πήραν», σημείωσε τότε η Φωτεινή Πετρογιάννη, με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπά: «Ποιο αγόρασαν; Να μιλάς πέντε λεπτά και να μην καταλαβαίνεις τίποτα; Θεωρείς εσύ ότι τα στελέχη της τηλεόρασης, βλέπουν τηλεόραση; Μην την ανοίξουμε αυτήν την κουβέντα».

«Βλέπεις αυτό το κορίτσι και λες ότι τα έχει όλα. Και τελικά αρχίζει να μιλάει, να μιλάει…», πρόσθεσε ο Βαγγέλης Περρής.

«Το πρόβλημα για τη συγκεκριμένη κυρία ήταν η θετική κριτική και οι θετικές προσδοκίες, δεν ήταν η αρνητική κριτική. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τεράστια καριέρα με μόνιμη αρνητική κριτική. Άρα το πρόβλημα δεν ήταν η κριτική, αλλά οι υπερ-προσδοκίες τις οποίες στην πορεία κάποιοι τις διέψευσαν. Δες το και από την άλλη πλευρά Ιωάννα, με αγάπη στο λέω. Επειδή είμαι παλαιότερος στη δουλειά αυτή. Πάντως είναι ωραία ρε παιδί μου. Θα το πω 8η φορά», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: «Δε μπορώ να το χειριστώ! Δε μπορώ να μείνω άλλο εδώ...» - "Λύγισε" στο Πρωινό, όλοι άκουσαν τη φωνή του να σπάει