Ηλίας Μπόγδανος: Ήταν η μασκότ της βραδιάς - Καρέ καρέ η στιγμή που το σκυλί του ''ορμάει'' στη σκηνή που τραγουδούσε

Αποκλειστικό βίντεο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
iliasbogdanos - Instagram
iliasbogdanos - Instagram

Ο Ηλίας Μπόγδανος το βράδυ της Πέμπτης 21/3 μαζί με τους Inco τραγούδησαν στη Γλυφάδα σε ένα ιδιαίτερο event, που διοργάνωσε η Cosmos sport στα πλαίσια της παρουσίασης του καινούργιου παπουτσιού της εταιρείας On.

Στον χώρο έξω από το κατάστημα συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, καθώς το παρών έδωσαν και δημόσια πρόσωπα, influencers και πρώην παίκτες ριάλιτι. Ανάμεσα τους και η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου (δείτε εδώ τη σχέση με τα πεθερικά της) με το σκυλάκι τους, Σούσι.

Πρόκειται για τη μασκότ της βραδιάς και μεγάλη αγάπη του τραγουδιστή. Πολλοί μάλιστα συχνά τον ρωτούν για τη ράτσα της Σούσι, καθώς πρόκειται για ένα πολύ φιλικό, Golden Doodle.

Η στιγμή που ο Ηλίας Μπόγδανος τραγουδάει με τη Σούσι σε event

Το Youweekly.gr βρέθηκε στο event που παρουσίασαν οι Inco με τον Ηλία Μπόγδανο και μάλιστα ανάμεσα στα highlights της βραδιάς ήταν η στιγμή, που η Σούσι ανέβηκε στην αγκαλιά του ''μπαμπά'' της και στη συνέχεια χωρίς κανέναν δισταγμό στη σκηνή.

Η ιστορία πίσω από την απίστευτη γνωριμία με τη σύντροφό του

«Με την Αλεξάνδρα γνωριστήκαμε πριν να είμαστε μαζί. Έκανα σεμινάρια σε μία σχολή για fitness και δίπλα από τη σχολή ήταν το σχολείο της Αλεξάνδρας, πήγαινε τρίτη Λυκείου και είχαμε γνωριστεί. Μου είχε πει, ότι της άρεσε ένας συγκεκριμένος καφές και της είχα πάει ένα πρωί καφέ.

Είχε έρθει σε ένα μαγαζί, που δούλευα τότε, ξεκινήσαμε να μιλάμε καθημερινά, βγήκαμε 1,2 και εξελίχθηκε έτσι. Φυσικά και τσακωνόμαστε. Αν σου πει κάποιος, ότι δεν τσακώνεται ποτέ με τον σύντροφό του κάτι δεν πάει σωστά.

Τώρα δεν είναι προτεραιότητα το επόμενο βήμα. Ούτε ο γάμος, ούτε το παιδί. Θεωρώ ότι το επόμενο βήμα έχει γίνει από τη στιγμή, που μένουμε επίσημα μαζί, κάνουμε πλάνα για το μέλλον μας παρέα χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν όλα τώρα.

Τα πάω πολύ καλά με τη διαχείριση θυμού. Μόνο μια φορά έχει τύχει να απαντήσω εγώ, όταν με πείραξε κάτι πάρα πολύ. Της έγραψαν κάτω από μια φωτογραφία κάτι πολύ προσβλητικό και του είπα: ''Φίλε σε τι αναφέρεσαι;''», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος την Πέμπτη 25/1 στο Πάμε Δανάη.