Κόλαφος η Μαρία Αραμπατζή για την Βίκυ Παγιατάκη: «Μετρούσε τις ημέρες σαν τους φυλακισμένους»

Οι δηλώσεις της αστρολόγου άναψαν φωτιές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κόλαφος η Μαρία Αραμπατζή για την Βίκυ Παγιατάκη: «Μετρούσε τις ημέρες σαν τους φυλακισμένους»

Ήταν πριν από περίπου δύο μέρες όταν η Βίκυ Παγιατάκη δήλωνε πως όταν βρισκόταν στους «Πεντάμορφους» κανένας δεν ήθελε κανέναν. Ανάμεσα στους συνεργάτες της εκπομπής ήταν και η δημοσιογράφος Μαρία Αραμπατζή, που απάντησε σε έντονο ύφος μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star και τη Σοφία Μανουσακίδου.

«Για να το λέει η κ. Παγιατάκη προφανώς μετρούσε τις ημέρες σαν τους φυλακισμένους για να τελειώσει η σεζόν. Εγώ δεν το αισθανόμουν έτσι. Το ότι υπήρχαν αρρυθμίες σε ένα πρόγραμμα, όπου κλήθηκαν πέντε άνθρωποι να συνεργαστούν για πρώτη φορά χωρίς να γνωρίζει ο ένας τον άλλο και χωρίς να υπάρχουν ευδιάκριτοι ρόλοι, προφανώς κάτι τέτοιο μπορεί να συνέβαινε. Υπήρχαν διαφωνίες σε βασικά θέματα, ακόμα και για την κάλυψη ενός θέματος», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος Μαρία Αραμπατζή.

Και συμπλήρωσε: «Βρέθηκε το MEGA με πέντε διαφορετικούς ανθρώπους να τους πει “μπείτε όλοι μπροστά”. Ήταν σαν ένα δοκιμαστικό στον αέρα. Ο Νίκος Παπαδάκης προφανώς είχε πάρει τη διαβεβαίωση ότι θα ηγείται του σχήματος αλλά θα υπήρξαν από την πλευρά του καναλιού και άλλες σκέψεις βλέποντας το προϊόν να εξελίσσεται. Αυτό σίγουρα μπορεί να δημιούργησε γκρίνια και δυσθυμία».

Δείτε επίσης: Βίκυ Παγιατάκη: «40 χρόνια στην τηλεόραση, μόνο με μία παρουσιάστρια δεν κράτησα καμία σχέση»

«Καταπέλτης» προς όλους η Μαρία Αραμπατζή

Η Μαρία Αραμπατζή άφησε αιχμές και για το κανάλι: «Από την αρχή στοιχημάτιζαν πολλοί ότι δεν θα ευδοκιμήσει η εκπομπή και είχαν αρχίσει να συζητάνε τους διαδόχους. Είναι πολύ λογικό, λοιπόν, να μην στηρίζεις το προϊόν σου. Οι επόμενοι ήταν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, που παντρεύτηκαν το καλοκαίρι και ανέλαβαν το πρωινό ως ζευγάρι παντρεμένο».

Ωστόσο ανέφερε ότι δεν θα έκανε την ίδια εκπομπή. «Δεν θα ξανάκανα εκπομπή με τα ίδια πρόσωπα. Όταν δεν εκπέμπεις στο ίδιο μήκος κύματος και δεν έχουν ούτε την ίδια αφετηρία και τον ίδιο προσανατολισμό, γιατί να μπεις σε αυτόν τον μπελά να ξανακάνεις κάτι τέτοιο;» κατέληξε η Μαρία Αραμπατζή.