Μαρία Αντωνά: «Επιτέλους θα γίνει αυτός ο γάμος» - Ανακοίνωσε πότε παντρεύεται με τον Άρη Σοϊλέδη

Τα εμπόδια ανήκουν στο παρελθόν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Λίγο μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Μαρία Αντωνά μίλησε στην εκπομπή «Ήρθε και έδεσε» στο κανάλι «Σίγμα» της κυπριακής τηλεόρασης, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα σχέδια γάμου με τον Άρη Σοϊλέδη. Ο ποδοσφαιριστής τής είχε ζητήσει να ενώσουν τις ζωές τους με μία πρόταση-υπερπαραγωγή, αλλά για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά, δεν είχαν καταφέρει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αυτό φαίνεται να αλλάζει ωστόσο. Όπως αποκάλυψε η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, πλέον τα εμπόδια ανήκουν στο παρελθόν και, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχουν παντρευτεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Συγκεκριμένα η Μαρία Αντωνά τοποθέτησε τον γάμο της στο καλοκαίρι, μέχρι το τέλος Αυγούστου, ενώ ανέφερε πως θέλει να μοιραστεί αυτή τη μεγάλη μέρα με αγαπημένους φίλους και ανθρώπους που έχουν στηρίξει το ζευγάρι μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: «Γιατί κάθε φορά που φεύγει κάποιος, να χρειαστεί να πει κακία;» - Η Σταυρούλα "καρφώνει" Βακονδίου και Αντωνά

Όσα δήλωσε η Μαρία Αντωνά

«Νομίζω μέσα στο καλοκαίρι ή προς το τέλος του καλοκαιριού, γιατί κάθε φορά κάτι συμβαίνει. Στην αρχή έφυγε ο Άρης για το Survivor, μετά είχαμε κάποια προβλήματα υγείας στην οικογένεια, μετά ήρθε το J2US για τον Άρη, μετά ήρθε το Survivor για εμένα. Πιστεύω ότι φέτος το καλοκαίρι επιτέλους θα γίνει αυτός ο γάμος που τόσο πολύ έχει συζητηθεί. Θέλω να κάνω ένα πολύ μεγάλο πάρτι. Δεν θέλω ούτε ακριβά φορέματα, ούτε λουλούδια, δεν με νοιάζουν αυτά τα πράγματα αλλά να περάσω καλά με ανθρώπους που μας αγαπάνε» είπε η Μαρία Αντωνά.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη

Πριν από λίγες μέρες, μιλώντας στο Γεια σου του ΣΚΑΪ, η Μαρία Αντωνά είχε αποκαλύψει πόσο της έλειψε ο σύντροφός της: «Μου είχε λείψει πολύ ο Άρης όσο ήμουν στο Survivor.Απλά, επειδή εκεί, όσο καιρό είσαι μέσα,σταματάς να σκέφτεσαι και να φέρνεις στο νου σου το πρόσωπο του ανθρώπου σου και να θυμηθείς τη φωνή του. Όλα τα παιδιά συζητούσαμε μεταξύ μας, ότι δε μπορούμε να σκεφτούμε 100% το πρόσωπο του δικού μας ανθρώπου ή να θυμηθούμε τη φωνή του. Δεν είναι η ένταση. Απλά επειδή δεν έχεις καμία οπτική επικοινωνία ή σε γραπτό λόγο, ξεχνάς πώς είναι το πρόσωπο του ανθρώπου σου» ανέφερε μεταξύ άλλων.