Κέιτ Μίντλετον: «Έχουμε σκαρφαλώσει πολλά βουνά μαζί, θα σκαρφαλώσουμε μαζί κι αυτό» - Συγκινεί ο αδερφός της

Στέκεται στο πλευρό της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Τέλος στην παραφιλολογία των τελευταίων ημερών έβαλε η Κέιτ Μίντλετον με βίντεο πριν από λίγη ώρα, στο οποίο ξεκαθάριζε την κατάσταση της υγείας της, και αποκάλυπτε το γεγονός ότι πάσχει από καρκίνο. Όπως ανέφερε στο βίντεο, έχει ξεκινήσει χημειοθεραπείες, με την στήριξη του συζύγου της πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Τη δική του φωνή συμπαράστασης, στο παγκόσμιο κύμα στήριξης που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, ήρθε να προσθέσει ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον.

Δείτε επίσης: Κέιτ Μίντλετον - Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο και ξεκίνησε χημειοθεραπείες

Η ανάρτηση στήριξης του αδερφού της Κέιτ Μίντλετον

Ο Τζέιμς δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους από την εποχή που ακόμα ήταν παιδιά και έστειλε το δικό του μήνυμα για τις δύσκολες ώρες που περνάει η βασιλική οικογένεια, και πάνω απ' όλα η αδερφή του.

«Μέσα στο πέρασμα του χρόνου, έχουμε σκαρφαλώσει πολλά βουνά μαζί. Σαν οικογένεια, θα σκαρφαλώσουμε μαζί σου κι αυτό το βουνό» αναφέρει στο μήνυμά του ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον.

Το μήνυμα της Κέιτ Μίντλετον που σόκαρε τον κόσμο

Στο βίντεο-μήνυμα στον κόσμο που έστειλε πριν από λίγη ώρα η Κέιτ Μίντλετον είναι καθισμένη σε ένα παγκάκι στον κήπο της, και τόνισε πως χρειαζόταν χρόνο για να μοιραστεί τα δυσάρεστα νέα με τον κόσμο, και πρώτα απ' όλα με τα παιδιά της τον Πρίγκιπα Τζορτζ, την Πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον Πρίγκιπα Λούις.

«Με αυτήν την ευκαιρία θέλω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για τα μηνύματα στήριξης που πήρα αναρρώνοντας από το χειρουργείο. Ήταν δύο απίστευτα δύσκολοι μήνες για την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ, για την οποία είμαι τόσο ευγνώμων. Τον Ιανουάριο, υποβλήθηκα σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά στο Λονδίνο και τότε οι γιατροί θεώρησαν ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική.

Η επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα με συμβούλεψε να υποβληθώ σε ένα πρόγραμμα προληπτικής χημειοθεραπείας και τώρα βρίσκομαι στα αρχικά στάδια αυτής της θεραπείας. Αυτό φυσικά προκάλεσε τεράστιο σοκ και ο Ουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη των νεότερων μελών της οικογένειάς μας.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο. Μου πήρε χρόνο για να συνέλθω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαι εντάξει. Όπως τους είπα, είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή μέρα με την ημέρα. Συγκεντρώνομαι σε πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ ψυχικά και σωματικά.

Το γεγονός πως έχω τον Ουίλιαμ στο πλευρό μου είναι μία μεγάλη πηγή παρηγοριάς, όπως είναι και η αγάπη που μου δείχνετε. Σημαίνει πολλά, πιστέψτε με. Ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε ότι σαν οικογένεια θέλουμε χρόνο και ιδιωτικότητα μέχρι να ολοκληρώσω τη θεραπεία μου. Η δουλειά μου πάντα μου έδινε χαρά, αλλά τώρα πρέπει να επικεντρωθώ στην πλήρη ανάρρωσή μου. Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν την ίδια ασθένεια: Να έχετε πίστη, δεν είστε μόνοι»