Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη αντίδραση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στη διάγνωση του καρκίνου

Έχουν πάρει αποστάσεις εδώ και καιρό από τη βασιλική οικογένεια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες princeandprincessofwales & princeharryofengland
Φωτογραφίες princeandprincessofwales & princeharryofengland

Με μία λιτή ανακοίνωση αντέδρασαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Mέγκαν Μαρκλ στην ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό της πριγκίπισσας της Ουαλίας βρίσκεται σταθερά ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ, ωστόσο Χάρι και Μέγκαν έχουν αποστασιοποιηθεί από το ζεύγος εδώ και χρόνια.

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το Skynews ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ ευχήθηκαν «υγεία και ίαση» στην Κέιτ Μίντλετον, καθώς και ότι θα μπορέσει να αναρρώσει «ιδιωτικά και εν ειρήνη».

Η ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για την Κέιτ Μίντλετον

«Ευχόμαστε υγεία και ίαση για την Κέιτ και την οικογένειά της και ελπίζουμε να είναι σε θέση να το κάνουν ιδιωτικά και εν ειρήνη», ανέφεραν ο Χάρι και η Μέγκαν στη σύντομη ανακοίνωσή τους. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι έξαλλος με τον αδερφό του Χάρι και όπως αναφέρουν οι σχέσεις του φαίνεται πως είναι δύσκολο να φτιάξουν ξανά, παρά την ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον.

Δείτε επίσης: Έξαλλος ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με τον Χάρι - «Η σύζυγός μου είναι βαριά άρρωστη! Δεν σε χρειάζομαι...»

Πώς έμαθε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Daily Mail, o πρίγκιπας Ουίλιαμ έμαθε ότι η σύζυγός του έχει καρκίνο λίγα λεπτά πριν παρευρεθεί στο ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στις 27 Φεβρουαρίου. Η απουσία του μάλιστα είχε συζητηθεί έντονα, καθώς ο Κωνσταντίνος ήταν νονός του Ουίλιαμ και γι' αυτό οι περισσότεροι θεωρούσαν δεδομένο ότι θα δώσει το «παρών».

Ο Ουίλιαμ είχε ανακοινώσει πως δεν θα βρίσκεται στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Ουίνσδορ, μόλις λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η τελετή, επικαλούμενους «προσωπικούς λόγους». Μάλιστα ήταν προγραμματισμένο να διαβάσει και χωρίο από την Αποκάλυψη, στη μνήμη του τέως βασιλιά. Λέγεται πάντως ότι, μετά το μνημόσυνο, τηλεφώνησε στην ελληνική τέως βασιλική οικογένεια για να ζητήσει συγγνώμη.