Φαίη Σκορδά - Αποκλειστικό: Το ξαφνικό ταξίδι της παρουσιάστριας μετά το τέλος της εκπομπής της!

Με ποιον πάει στο Ντουμπάι για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
instagram/fayskorda
instagram/fayskorda

«Bye bye στο Ντουμπάι»... Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της «Fay's time» στον ΣΚΑΪ, το απόγευμα της Παρασκευής 22/3, η Φαίη Σκορδά πέταξε για το εξωτικό Ντουμπάι. Η παρουσιάστρια μαζί με τους γιους της Γιάννη και Δημήτρη και την μητέρα της Εύα, είχαν διοργανώσει εδώ και καιρό ένα ταξίδι αναψυχής μακριά από την Ελλάδα, προκειμένου να επισκεφτούν συγγενικό τους πρόσωπο.

Η αλήθεια είναι ότι τόσο εκείνη όσο και η μαμά της, χρειαζόντουσαν να αλλάξουν παραστάσεις και να φύγουν λίγες μέρες μακριά από τα συνηθισμένα μετά το μεγάλο πένθος που βίωσαν με τον χαμό του πολυαγαπημένου τους προσώπου Δημήτρη Σκορδά. Η Φαίη είχε ήδη ετοιμάσει τα πράγματά της και δεν έχασε λεπτό, αμέσως μετά το κλείσιμο της εκπομπής της, πήγε κατευθείαν στο αεροδρόμιο όπου την περίμεναν τα παιδιά της και η μητέρα της.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: «Έχω πάθει σοκ! Είναι όλο fake» - Κραυγή απόγνωσης για το βίντεο με το όνομά της που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Φαίη Σκορδά: Το ξαφνικό ταξίδι της παρουσιάστριας

Εδώ και μερικές μέρες η Φαίη Σκορδά έχει αρχίσει να βρίσκει τους ρυθμούς και το χαμόγελό της, που είχε χάσει εδώ και αρκετό καιρό μετά τον ξαφνικό θάνατο του μπαμπά της. «Έχει βρει τον παλιό καλό της εαυτό, χαμογελάει ξανά», λένε οι στενοί της συνεργάτες που έζησαν και αυτοί από κοντά το πένθος της και γνωρίζουν τι έχει περάσει...

Η πρόσκληση από κοντινό της συγγενικό πρόσωπο, συγκεκριμένα ενός αγαπημένου της θείου, που ζει μόνιμα στο Ντουμπάι και δραστηριοποιείται εκεί επαγγελματικά, ήρθε σαν δώρο εξ ουρανού για εκείνη και «έδεσε» μια χαρά με την τριήμερη αργία της 25ης Μαρτίου που τα παιδιά της δεν θα έχουν σχολείο.

Τα περασμένα χρόνια, τέτοια μέρα, κατέβαινε ο πατέρας της από το Κιλκίς μαζί με την μαμά της, και εκείνη με τον Γιώργο Λιάγκα πήγαιναν πάντα στην παρέλαση για να καμαρώσουν τα παιδιά τους και στη συνέχεια για φαγητό. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που η οικογένεια δεν θα είναι όλη μαζί...

Πότε επιστρέφει στην εκπομπή της

Η Φαίη πήρε το πρώτο αεροπλάνο και τα αγαπημένα της πρόσωπα και έφυγε μακριά, πιθανόν για να ξεχάσει αυτές τις αλησμόνητες στιγμές κάθε χρόνο τέτοια μέρα, που θα της θυμίζουν έντονα την ηχηρή απουσία του λατρεμένου της πατέρα, που τώρα πια θα τον κουβαλάει πάντα στην καρδιά της.

Η παρουσιάστρια θα επιστρέψει την Δευτέρα το απόγευμα στην Ελλάδα καθώς την Τρίτη 26/3 θα πρέπει να είναι πίσω στο πλατό της εκπομπής της στον ΣΚΑΙ.