Κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της μέχρι το τέλος - Γέννησε το δεύτερο παιδί της πολύ αγαπημένη ηθοποιός

Το φύλο και το όνομα του μωρού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της μέχρι το τέλος - Γέννησε το δεύτερο παιδί της πολύ αγαπημένη ηθοποιός

Πριν από μερικές ημέρες πολύ γνωστή κυρία της εγχώριας showbiz ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της (δείτε εδώ ποια) και τα ευχάριστα δεν σταματούν εκεί. Διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωρό της πριν από λίγες ημέρες και αυτή τη φορά τα νέα έρχονται από το εξωτερικό.

Πρόκειται για μία πολύ επιτυχημένη γυναίκα, η οποία ανακοίνωσε το φύλο του μωρού και το όνομά του μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο λόγος για την Κάμερον Ντίαζ, η οποία παντρεύτηκε τον Μπέντζι Μπάντεν τον Ιανουάριο του 2015 και το 2020 απέκτησαν την κόρη τους, Ράντιξ, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η ανακοίνωση της Κάμερον Ντίαζ για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Η ίδια είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφή της εγκυμοσύνης της και τους εννέα μήνες, επομένως η έκπληξη και ο ενθουσιασμός των θαυμαστών της ήταν τεράστιος και κάτω από την φωτογραφία που ανέβασε ακολούθησε καταιγισμός από σχόλια με ευχές για το νέο μέλος της οικογένειάς της.

«Είμαστε ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη γέννηση του γιου μας, Cardinal Madden. Είναι φοβερός και είμαστε όλοι τόσο χαρούμενοι που είναι εδώ. Για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των παιδιών δεν θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες- αλλά είναι πολύ χαριτωμένος. Αισθανόμαστε τόσο ευλογημένοι και ευγνώμονες. Στέλνουμε πολλή αγάπη από την οικογένειά μας στη δική σας. Πολλές ευχές και καλό απόγευμα», έγραψε στην λεζάντα.

Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Η Κάμερον Ντίαζ γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1972, είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο, παραγωγός και συγγραφέας. Συχνά εμφανίστηκε σε κωμωδίες ενώ απέκτησε αναγνωρισιμότητα και από δραματικούς ρόλους. Είχε 4 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, 3 υποψηφιότητες για βραβείο Screen Actors Guild Award και έλαβε ένα βραβείο New York Film Critics. Το 2013 έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός άνω των 40 ετών στο Χόλυγουντ. Το 2018, σύμφωνα με το box office των ΗΠΑ τα συνολικά έσοδα της Ντίαζ ξεπερνούν τα $3 δις ενώ τα έσοδά της παγκοσμίως ξεπερνούσαν τα $7 δις. Έτσι θεωρείται η πέμπτη πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στις ΗΠΑ.

Γεννημένη στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, η Ντίαζ μεγάλωσε στο Long Beach. Ενώ ήταν ακόμα στο σχολείο, υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Elite Model Management. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο σε ηλικία 21 ετών στην κωμωδία Η Μάσκα (1994), μαζί με τον Τζιμ Κάρεϊ. Έκανε ένα γκεστ στην ταινία Ο Γάμος του Καλύτερού Μου Φίλου (1997) πριν εμφανιστεί στον ομώνυμο ρόλο στην κωμωδία Κάτι Τρέχει με τη Μαίρη (1998), η οποία τής χάρισε φήμη και υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ. Οι δυο επόμενες ταινίες - το δράμα Any Given Sunday και η ταινία φαντασίας Στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς (και οι δυο το 1999) - χάρισε φήμη στην Ντίαζ ως ηθοποιού και κέρδισε την δεύτερη υποψηφιότητα της για Χρυσή Σφαίρα.

Η Ντίαζ κέρδισε τρίτη υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για την ταινία Vanilla Sky (2001) και εμφανίστηκε σε δημοφιλείς ταινίες στις αρχές της δεκαετίας 2000, μεταξύ των οποίων Οι Άγγελοι του Τσάρλι (2000) και η συνέχεια Οι Άγγελοι του Τσάρλι (2003) και ως ηθοποιός φωνής στην σειρά Σρεκ (2001-2010). To 2003 συμμετείχε στην επική ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε Οι συμμορίες της Νέας Υόρκης, για την οποία κέρδισε την τέταρτη υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα. Οι υπόλοιπες ταινίες της περιλαμβάνουν τις δραματικές κωμωδίες In Her Shoes (2005) και The Holiday (2006) και το ψυχολογικό θρίλερ The Box (2009). Η Ντίαζ έκανε ένα γκεστ στην ταινία The Green Hornet το 2011 και ακολούθησαν οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στις κωμωδίες Bad Teacher (2011) και The Other Woman (2014).

Μετά την συμμετοχή της στην ταινία Annie (2014), η Ντίαζ επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί από την υποκριτική. Η Ντίαζ είναι η συγγραφέας δυο βιβλίων υγείας : The Body Book (2013), ένα μπεστ-σέλλερ σύμφωνα με τους New York Times, και The Longevity Book (2016).

Πηγή: Βικιπαίδεια