Αντώνης Ρέμος: Με αθλητικές φόρμες και γυαλιά ηλίου στο πρόσωπο - Αγκαλιά με την Υβόννη Μπόσνιακ στους δρόμους της Γλυφάδας

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, ωστόσο οι κοινές τους εμφανίσεις είναι πιο σπάνιες. Όποτε, βέβαια, η κάμερα τους "τσακώνει" είναι συνήθως σε τρυφερά τετ α τετ που αποδεικνύουν πόσο ερωτευμένοι είναι μετά από τόσα χρόνια.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, τους εντόπισε πριν από μερικά 24ωρα στη Γλυφάδα να κάνουν τα ψώνια τους και ήταν και οι δύο με φόρμες, εκείνος μπλε κι εκείνη μπεζ, με μαύρα φουσκωτά μπουφάν από πάνω και γυαλιά ηλίου στο κεφάλι. Περπατούσαν μαζί αγκαλιά και χαμογελούσαν ο ένας στον άλλο. Δεν ενοχλήθηκαν καθόλου από τα φλας και συνέχισαν κανονικά την πορεία τους.

Δείτε επίσης: Τα καυτά φιλιά και οι αφιερώσεις! Τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους πρώτο τραπέζι στα μπουζούκια

Η βόλτα του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ στη Γλυφάδα

Αντώνης Ρέμος Υβόννη Μπόσνιακ έξοδος

Αντώνης Ρέμος Υβόννη Μπόσνιακ βόλτα

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη τους

Σπανίως αναφέρονται σε εκείνη, και ακόμα πιο σπάνια τη δείχνουν στα social, αφού είναι κοινή γραμμή του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ να μην εκθέτουν την κόρη τους Ελένη Πασχαλίδου στα φώτα. Σε κάθε κανόνα ωστόσο υπάρχει και μία εξαίρεση, και αυτή ήρθε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 18 Ιανουαρίου με τη σχεδιάστρια να μοιράζεται ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο με την δεσποινίδα που τους έχει κλέψει την καρδιά.

Είναι η μεγάλη αδυναμία τους, και απόλυτη προτεραιότητά τους, αφού για χάρη της η Υβόννη Μπόσνιακ περνάει περισσότερο χρόνο στο σπίτι, ενώ και ο Αντώνης Ρέμος πάντα δημιουργεί χρόνο ανάμεσα στις εμφανίσεις του για να βρίσκεται δίπλα της. Viral είχαν γίνει τα στιγμιότυπα που ο τραγουδιστής μάθαινε πιάνο στην κόρη του, κάτι αντίστοιχο φαίνεται να συμβαίνει κι εδώ με την πρόσφατη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, η οποία συγκέντρωσε χιλιάδες likes στο Instagram:

undefined

Μαμά και κόρη κατεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας με την πρώτη να φοράει ένα μπλε φόρεμα και τη δεύτερη ένα λευκό, με χιλιάδες φίλους της Υβόννης, ανάμεσά τους και αρκετοί επώνυμοι όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Μελίνα Ασλανίδου, να λένε πόσο έχει μεγαλώσει, μαζί με άλλα κολακευτικά σχόλια για τις δυο τους.

Χαρακτηριστικό είναι πως Ρέμος και Υβόννη καλύπτουν το πρόσωπό της, καθώς θέλουν να προστατέψουν την 9χρονη Ελένη από τα φώτα της δημοσιότητας, που βρίσκονταν διαρκώς πάνω τους. Αυτή η επιθυμία έχει γίνει σεβαστή και από φωτογράφους που κατά καιρούς έχουν απαθανατίσει το ζευγάρι σε οικογενειακές εξόδους.

Ο καλλιτέχνης έχει πει πάντως ότι η κόρη του μοιάζει σε εκείνον, σχολιάζοντας με χιούμορ: «Έχει την ατυχία, ενώ έχει μαμά την Υβόννη, να μοιάζει σε μένα». Οι εκδηλώσεις θαυμασμού δεν λείπουν σε κάθε περίπτωση, με τον Αντώνη Ρέμο να ευχαριστεί τη γυναίκα της ζωής του για τις στιγμές ευτυχίας που της έχει χαρίσει, και σε κυρίαρχη θέση ανάμεσά τους ο γάμος τους το 2018 και ο ερχομός της κόρης τους λίγα χρόνια πριν.