Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Τα καυτά φιλιά και οι αφιερώσεις! Τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους πρώτο τραπέζι στα μπουζούκια

Δείτε τις φωτογραφίες

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα, η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Στέλιος Διονυσίου, διασκέδασαν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ μαζί με εκλεκτή παρεά. Υπενθυμίζουμε ότι ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του πριν από λίγες ημέρες έκαναν ακόμη μια βραδινή έξοδο, στο NOX Athens (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Το ζευγάρι παρά το γεγονός ότι παντρεύτηκε το 2018, μετράει 13 χρόνια σχέσης και μάλιστα ο έρωτας τους έχει μείνει αναλλοίωτος. Την Τετάρτη 26/7 το μελαχρινό μοντέλο έκανε μία ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την επέτειο του γάμου τους (δείτε εδώ).

Οι βραδινή έξοδος του Αντώνη Ρέμου και της Υβοννης Μπόσνιακ

Το ζευγάρι λοιπόν, διασκέδασε με το μουσικό πρόγραμμα ενώ στην παρέα τους ήταν η Μαριάννα Λάτση, η Αθανασία Μαρινάκη, το Θεόδωρος Αγγελόπουλος η Γιάννα Αγγελοπούλου. Μάλιστα κατά τη διάκρεια αφιέρωσαν μεταξύ τους τα ερωτικά τραγούδια της Μαρινέλλας.

Δείτε εδώ φωτογραφίες:

ΡΕΜΟΣ-ΜΠΟΣΝΙΑΚ ΕΞΟΔΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
ΡΕΜΟΣ-ΜΠΟΣΝΙΑΚ ΕΞΟΔΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
ΡΕΜΟΣ-ΜΠΟΣΝΙΑΚ ΕΞΟΔΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
ΡΕΜΟΣ-ΜΠΟΣΝΙΑΚ ΕΞΟΔΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Η τρυφερή βόλτα του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ στη Μύκονο

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ αγαπάνε πολύ τις εξορμήσεις και μάλιστα στα όμορφα νησιά της Ελλάδας με την Μύκονο να αποτελεί αγαπημένο προορισμό τους τόσο για διακοπές, όσο και για συναυλίες του τραγουδιστή.

Τα πρόσφατα νυχτοπερπατήματά τους στο νησί των ανέμων έπιασε ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr, που βρέθηκε εκεί με τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ να περπατάνε χέρι χέρι σε πολύ χαρούμενη διάθεση.

Το ζευγάρι μάλιστα δεν αρκέστηκε στο να κρατάει ο ένας τον άλλο, όσο περπατούσαν στα σοκάκια της Μυκόνου, με τον τραγουδιστή να πιάνει την καλή του, δίνοντας της ένα τρυφερό φιλί στο στόμα με το που είδε το φακό.

Ρέμος - Υβόννη