Κωνσταντίνος Βασάλος: «Κάποιοι θα πουν ότι εγώ φλέρταρα σε αυτή τη συνέντευξη...», «Γύπας, γυπαετός!» - Ζήτησε από γνωστή ηθοποιό να βγουν ραντεβού

Προδόθηκε μόνος του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: «Κάποιοι θα πουν ότι εγώ φλέρταρα σε αυτή τη συνέντευξη...», «Γύπας, γυπαετός!» - Ζήτησε από γνωστή ηθοποιό να βγουν ραντεβού

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος συνάντησε την Ντόρα Μακρυγιάννη ώστε να συζητήσει μαζί της και να πραγματοποιήσει μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης με εκείνη, την οποία παρουσίασε το πρωί του Σαββάτου 23 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι.

Την ώρα που προλόγιζε την συνέντευξη αυτή, άφησε να εννοηθεί πως υπήρξε κάποιο φλερτ με την ηθοποιό, με τους συνεργάτες του να τον "πειράζουν" όλη την ώρα, ιδιαίτερα αφού είδαν πρώτα τι ειπώθηκε μεταξύ τους και πώς αντέδρασε και εκείνη.

Το φλερτ του Κωνσταντίνου Βασάλου στη Ντόρα Μακρυγιάννη

Παύλος Σταματόπουλος: Κάναμε μια κουβέντα πριν, η πάσα σου είναι αποτυχημένη, πάρ' το αλλιώς.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Δεν θέλω παιδιά παρεμβολές, αριστερά και δεξιά. Ηρεμίστε λίγο… Συνάντησα τη Ντόρα Μακρυγιάννη και μου απάντησε για πρώτη φορά για ποιο λόγο κόπηκε το σίριαλ που πρωταγωνιστούσε, το Μετά τη φωτιά.

Σίσσυ Χρηστίδου: Α, έκανες σοβαρή συνέντευξη;

Κωνσταντίνος Βασάλος: Πάντα κάνω σοβαρές συνεντεύξεις. Και αυτό είναι κακό και για τους επόμενους που θέλω να κλείσω.

Σίσσυ Χρηστίδου: Αλήθεια; Τι σου λένε, ότι δεν είναι καλές οι συνεντεύξεις σου; Αφού είναι καλές.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ίσα ίσα... Να ολοκληρώσω... Κάποιοι κακοπροαίρετοι θα πουν ότι εγώ φλέρταρα σε αυτή τη συνέντευξη. Κάνετε λάθος! Απλώς εγώ είμαι διαχυτικός και κοινωνικός.

Όλοι τον κοίταξαν περίεργα τότε και έπαιξε το βίντεο. «Έχεις βγει ποτέ με άνθρωπο που σου έκανε συνέντευξη; Τι θα έλεγες να πάμε για μία πάστα;», ακούγεται στο τέλος της συνέντευξης να ρωτάει εκείνος τη Ντόρα Μακρυγιάννη, με την ίδια να γελάει και να του απαντά το πολυπόθητο "ναι".

«Γύπας, γυπαετός! Τι είμαστε; Φωλιά από γύπες;», σχολίασε ο Παύλος Σταματόπουλος αμέσως μετά, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να προσπαθεί να δικαιολογηθεί: «Παιδιά, εγώ μία συνέντευξη έκανα».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο γνωρίζονται γενικότερα και έχουν φιλικές σχέσεις. Μάλιστα, σχολιάζουν ο ένας στις αναρτήσεις του άλλου (δείτε εδώ την αντίδρασή του σε φωτογραφία της).