Τέμπη - Η Γιολάντα Μπαλαούρα αποκαλύπτει ότι παραλίγο να επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένο: «Το λέω και μου σηκώνεται η τρίχα»

Ο ρόλος που έπαιξε αυτό στην ερμηνεία της στο Ναυάγιο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης

Η Γιολάντα Μπαλαούρα παραχώρησε στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα!», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο της «Πολυξένης» στη σειρά «Ναυάγιο», του MEGA, στην παράσταση «Περλιμπλίν και Μπέλισα», στην οποία συμμετέχει, στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, καθώς και στο παραλίγο ταξίδι της με το μοιραίο τρένο των Τεμπών.

«Μου αρέσει πολύ η σειρά και μου αρέσει η Πολυξένη, γιατί είναι μία γυναίκα της εποχής, που βιώνει μία τοξική σχέση με τον άντρα της, ο οποίος εκφράζει την πατριαρχική δομή της οικογένειας. Αν κρίνουμε από την επικαιρότητα, αυτό διαιωνίζεται αρκετά στην εποχή μας, ελπίζω να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερες “Πολυξένες”», είπε αρχικά η Γιολάντα Μπαλαούρα.

Για να συμπληρώσει: «Πιο συγκινητικές ήταν οι σκηνές του ναυαγίου, που έπρεπε να ψάξουμε τους δικούς μας ανθρώπους, που δεν ξέραμε αν ζουν ή αν έχουν πνιγεί».

Δείτε επίσης: Γιολάντα Μπαλαούρα: «Είπα ψέματα στον Δαλιανίδη ότι ήμουν ηθοποιός...»

Η αποκάλυψη της Γιολάντας Μπαλαούρα για τα Τέμπη

Σε εκείνο το σημείο η Γιολάντα Μπαλαούρα αποκάλυψε ότι ήταν να ταξιδέψει με το τρένο των Τεμπών και το ρόλο που έπαιξε αυτό, όταν ερμήνευσε την »Πολυξένη»: «Επειδή πρόσφατα συνέβη και το δυστύχημα στα Τέμπη, εκείνη την ημέρα ήταν να ταξιδέψω με αυτό το τρένο, αλλά έφυγα μία μέρα πριν. Έχοντας αυτή την εμπειρία, ήταν πολύ δύσκολο συναισθηματικά όταν έπρεπε να το ζήσω σαν “Πολυξένη”, το λέω ακόμα και μου σηκώνεται η τρίχα».

Όσον αφορά τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, η Γιολάντα Μπαλαούρα δήλωσε: «Μου είχε τύχει πολύ παλιά, όταν ξεκινούσα και σήκωσα χέρι. Αντέδρασα δυναμικά, είχα τσαμπουκά».

Κλείνοντας μίλησε και για την μητρότητα: «Επίσης είχα νιώσει ενοχές επειδή δεν είχα κάνει παιδί, και κάποια στιγμή είχα νιώσει την επιθυμία. Ήταν για λίγο διάστημα, και πέρασε, δεν μας έβγαινε να κάνουμε παιδί κάποια στιγμή που το έχουμε συζητήσει. Ένιωθα πως έχω κάνει κακό. Στην πορεία συνειδητοποίησα ότι οι περισσότερες ανάγκες που έχουμε είναι φορεμένες. Μόνο αγάπη χρειαζόμαστε».