Γιολάντα Μπαλαούρα: «Είπα ψέματα στον Δαλιανίδη ότι ήμουν ηθοποιός...»

Τι απάντησε για τις δύσκολες σκηνές στο Ναυάγιο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιολάντα Μπαλαούρα: «Είπα ψέματα στον Δαλιανίδη ότι ήμουν ηθοποιός...»

H Γιολάντα Μπαλαούρα μίλησε στο Πάμε Δανάη και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα για τη συμμετοχή της στη σειρά του Mega Ναυάγιο, για τον ρόλο της, τις δύσκολες σκηνές αλλά και τη γνωριμία της με τον Γιάννη Δαλιανίδη

Όπως είπε η ηθοποιός, η πρόταση για να συμμετέχει στο «Ναυάγιο» ήρθε από την casting director Μιράντα Ρωσταντή, όταν βρισκόταν ακόμα στα γυρίσματα της προηγούμενης σειράς που συμμετείχε στην ΕΡΤ. «Έτσι ήρθε αυτή η υπέροχη δουλειά. Αγαπάω πολύ τη σειρά, γιατί μέχρι τώρα στην τηλεόραση με έβλεπαν μόνο για κωμικές σειρές», είπε αρχικά η Γιολάντα Μπαλαούρα.

Και συνέχισε, αναφερόμενη στην πιο δύσκολη σκηνή που συνάντησε μέχρι στιγμής στα γυρίσματα: «Ήταν όταν μάθαμε ότι έγινε το ναυάγιο, και δεν ήξερα αν έχει σωθεί το παιδί μου ή αν έχει πνίγει. Η πιο συγκινητική σκηνή μέχρι τώρα είναι όταν έμαθα ότι η Λίνα ζει κι έπρεπε να πάμε στο νοσοκομείο να δω ότι το παιδί μου υπάρχει στη ζωή, ότι είναι καλά. Η Πολυξένη έχει μία συγκινητική αθωότητα, βλέπει τη θετική πλευρά των ανθρώπων, που εμένα μου αρέσει πάρα πολύ».

Δείτε επίσης: Γιολάντα Μπαλαούρα: «Κάποιος θα έστειλε στη συγκεκριμένη κυρία...» - Η απάντηση για το απειλητικό μήνυμα στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η αποκάλυψη της Γιολάντας Μπαλαούρα για τη γνωριμία με τον Γιάννη Δαλιανίδη

Σημαντικό ρόλο έπαιξε στη ζωή της η γνωριμία με τον σκηνοθέτη Γιάννη Δαλιανίδη, με τον οποίο έκανε την πρώτη της δουλειά. Η ηθοποιός είπε σχετικά με αυτό: «Η πρώτη μου δουλειά ήταν τα “Λιονταράκια του κυρ Ηλία” με τον Γιάννη Δαλιανίδη. Είχε βάλει αγγελία στην εφημερίδα γιατί έψαχνε νέους και νέες για μία νέα δουλειά που θα κάνει, τον πήρα τηλέφωνο, αλλά δεν του είπα ότι είμαι μαθήτρια. Του είπα ένα μικρό ψέμα ότι είμαι ηθοποιός, βέβαια κάποια στιγμή του αποκάλυψα ότι δεν έχω πτυχίο, οπότε μου είπε “Θα πας στη σχολή αλλιώς θα σε κόψω από την σειρά”». Η Γιολάντα Μπαλαούρα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Περλιμπλίν και Μπελίσα» στο Θέατρο Πορεία, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 19 Φεβρουαρίου.

Δείτε το βίντεο: