Η Ντόρα Μακρυγιάννη αποκαλύπτει για το πρόωρο τέλος του «Μετά τη Φωτιά»: «Είχαν πολλά προβλήματα η εταιρεία παραγωγής και ο ANT1»

Το τηλεφώνημα και η αντίδραση του πατέρα της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Ντόρα Μακρυγιάννη αποκαλύπτει για το πρόωρο τέλος του «Μετά τη Φωτιά»: «Είχαν πολλά προβλήματα η εταιρεία παραγωγής και ο ANT1»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» και στη στήλη «Γυμνή Αλήθεια» του Κωνσταντίνου Βασάλου. Μεταξύ άλλων η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μετά τη Φωτιά» αποκάλυψε τον τρόπο που ενημερώθηκε για το πρόωρο τέλος της σειράς, την Πρωτοχρονιά του 2024, αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που βίωνε το τελευταίο διάστημα, ενώ δέχτηκε και ορισμένες... πιο διαχυτικές ερωτήσεις από τον παρουσιαστή.

«Τον τελευταίο καιρό πάθαινα κρίσεις πανικού και αγχωνόμουν περισσότερο με τις συνεντεύξεις, γιατί φοβόμουν να πω εκείνη την ώρα να σταματήσουμε γιατί νιώθω κάπως», είπε αρχικά η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Όσον αφορά το φινάλε του «Μετά τη Φωτιά», η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν Πρωτοχρονιά, ήμασταν όλοι μαζεμένοι στο σπίτι, όπως όλες οι οικογένειες. Τρώγαμε, χτυπάει ένα τηλέφωνο και λέω: Θα είναι για ευχές, θα πάρω εγώ το απόγευμα».

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος: «Κάποιοι θα πουν ότι εγώ φλέρταρα σε αυτή τη συνέντευξη...», «Γύπας, γυπαετός!» - Ζήτησε από γνωστή ηθοποιό να βγουν ραντεβού

Η Ντόρα Μακρυγιάννη για τον τρόπο που ενημερώθηκε για το τέλος της σειράς

«Μέχρι να πάρω τηλέφωνο, η επίσημη ανακοίνωση του ANT1 είχε βγει στο διαδίκτυο. Ο μπαμπάς μου το είχε δει και τον έβλεπα όλη την ώρα να πηγαινοέρχεται. Παίρνω τηλέφωνο για να πω “καλή χρονιά” και ακούω ότι δεν συνεχίζουμε. Είχαν μεταξύ τους πολλά προβλήματα, η εταιρεία παραγωγής και ο ANT1, εμείς δεν είχαμε ιδέα για αυτό που συνέβαινε και την πληρώσαμε», κατέληξε σε αυτό το θέμα η Ντόρα Μακρυγιάννη.

«Έχεις βγει με κάποιον θαυμαστή από το Instagram; Από το Facebook; Με άνθρωπο που σου έχει πάρει συνέντευξη;», ρώτησε με νόημα εκείνη τη στιγμή ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με την Ντόρα Μακρυγιάννη να ξεσπάει σε γέλια, αλλά δέχτηκε να πάνε για πάστα μετά.