Σταύρος Σβήγκος για Νίκο Αναδιώτη: «Αμαρτία είναι να βιάζεται ένα 12χρονο και να αθωώνεται ο βιαστής, τι με νοιάζει ο ομοφυλόφιλος;»

Η απάντηση στην τοποθέτηση του υποψήφιου Ευρωβουλευτή με τη Νίκη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σταύρος Σβήγκος για Νίκο Αναδιώτη: «Αμαρτία είναι να βιάζεται ένα 12χρονο και να αθωώνεται ο βιαστής, τι με νοιάζει ο ομοφυλόφιλος;»

Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στο Attica TV, μετά το τέλος της συμμετοχής του στη σειρά «Έρωτας Φυγάς», στο πέρασμά του από το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και σχολίασε την τοποθέτηση του Νίκου Αναδιώτη σχετικά με την ομοφυλοφιλία, την οποία χαρακτήρισε «αμαρτία».

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο αυτό ξεκίνημα, σε ένα κανάλι outsider. Θα κάνουμε θεματικές από πρόσωπα που έχουν γράψει ιστορία στο ρεμπέτικο, μία τέχνη από τα δεινά που περνούσε ο λαός, καμία σχέση με αυτά που πουλάει η τραπ: Λεφτά, μαγκιά και εξευτελισμό στις γυναίκες. Προσωπικά επέλεξα αυτή την εκπομπή, γιατί μπόρεσα να πω ότι δεν θα είναι τίποτα στημένο και δεν πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε», είπε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Δείτε επίσης: Σταύρος Σβήγκος: Ξανά ερωτευμένος μετά το διαζύγιό του – Η νέα σύντροφός του είναι καλλονή

Ο Σταύρος Σβήγκος για το «Ταλέντο» και τον Νίκο Αναδιώτη

Όσον αφορά την εμπειρία του στο show που παρουσίαζε, ήταν επίσης αρνητικός. «Αυτό που έκανα στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο δεν έχει καμία σχέση με το τωρινό. Εκείνο ήταν ένα στημένο παιχνίδι από τα ρούχα μου μέχρι τα πάντα. Πάντα είμαι ο εαυτός μου απλά εκεί ίσως να ήμουν πιο “τσιμπημένος” στη χαρά. Δεν είχα λόγο πάνω στο πρόγραμμα, όπως τώρα, ήταν ένα άλλο format που δεν οργάνωνα εγώ. Δεν περνούσαν αυτά που έλεγα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Για να συμπληρώσει: «Ας σκεφτεί ο καθένας αν βοηθούν τα reality τους παίκτες και τι εξυπηρετούν. Αυτό που κάνουν συνήθως είναι να εκμεταλλεύονται τα άτομα που δηλώνουν συμμετοχή, τους ξεζουμίζουν και πάμε γι’ άλλους».

Όσον αφορά την τοποθέτηση του Νίκου Αναδιώτη για τους ομοφυλόφιλους, και την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με το κόμμα Νίκη, ο Σταύρος Σβήγκος απάντησε: «Δεν θα κατέβαινα ποτέ υποψήφιος στις εκλογές, αυτά είναι αστεία πράγματα. Είναι πολύ μακριά από μένα ο Νίκος Αναδιώτης. Αμαρτία είναι να βιάζεται ένα 12χρονο παιδί και να αθωώνεται ο βιαστής και αυτός που το βγάζει στο κλαρί. Αυτό γιατί δεν το λέει; Τι με νοιάζει τι κάνει ένας ομοφυλόφιλος;».